Spotify på bärbara Samsung-enheter

Styr musiken från din handled med bärbara Samsung-enheter.

• Spela upp, pausa och byt låtar och poddar
  • Spara musik
  • Shuffle och repetera
  • Spela upp från Ditt bibliotek, Utforska och Nyligen spelade

Om du har Premium kan du även göra följande:

• Kontrollera vad som spelas upp på en annan enhet med Spotify Connect.
  • Ladda ned spellistor och lyssna offline.
  • Söka med hjälp av textstyrning.
  • Njuta av Premiums ljudkvalitet.

Enheter som stöds

• Gear S3, Gear Sport och Gear Fit 2 och Fit 2 Pro.
    • Android 4.4 och senare versioner med minst 1,5 GB RAM-minne.
    • iPhone 5 och senare versioner med iOS 9.0 eller senare.
  • Galaxy Watch.
    • Android 5.0 och senare versioner med minst 1,5 GB RAM-minne.
    • iPhone 5 och senare versioner med iOS 9.0 eller senare.

Skaffa Spotify på bärbara Samsung-enheter

Skaffa Spotify på bärbara Samsung-enheter med dessa steg

När appen har installerats kan du spela upp direkt från din handled eller till en annan enhet med Bluetooth eller Spotify Connect.

Ladda ned spellistor

För: Premium

Ladda ned spellistor till bärbara Samsung-enheter med dessa steg