PlayStation®

Med Spotify-appen på PlayStation™Music kan du lyssna på Spotify på din PS4™- eller PS3™-konsol.

Tips: Använd din PlayStation™ Network-plånbok för att skaffa Premium! Mer information finns på sidan om Premium-planer med andra företag.

Kom igång

Gå till PlayStation™Music-appen på din PlayStation®-konsol och logga in på ett av dessa tre sätt.

Tips: Har du inget Spotify-konto? Öppna bara appen på din konsol och välj REGISTRERA DIG.

Använd Spotify Connect för att spela från appen på din mobil, surfplatta eller dator:

1. Se till att enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som din PlayStation®-konsol. Öppna Spotify.
  2. Spela upp en låt och tryck på Tillgängliga enheter (mobil) eller klicka på  (dator).
  3. Välj din PlayStation®-konsol från enhetsväljaren och börja lyssna.

Obs! Om du brukar logga in på Spotify med Facebook använder du Spotify Connect eller loggar in med en pinkod istället.

PS4™

1. Öppna Spotify-appen på din konsol.
  2. Välj LOGGA IN.
  3. Välj LOGGA IN MED E-POSTADRESS ELLER ANVÄNDARNAMN.
  4. Ange den e-postadress och det lösenord du använder för Spotify och välj LOGGA IN.

PS3™

1. Välj LOGGA IN.
  2. Välj ANDRA SÄTT ATT LOGGA IN.
  3. Välj Användarnamn och lösenord.
  4. Ange ditt användarnamn eller din e-postadress och ditt lösenord och välj LOGGA IN.

För: PS4™ (inte tillgängligt på PS3™).

1. Öppna Spotify-appen på ditt PS4™.
  2. Välj LOGGA IN.
  3. Välj LOGGA IN MED PINKOD.
  4. Gå till www.spotify.com/pair på din telefon eller dator och ange pinkoden som visas på skärmen.

Länka dina konton

När du loggar in på Spotify på PlayStation® kan du välja att LÄNKA KONTON. Detta innebär att du automatiskt loggar in på Spotify varje gång du loggar in på ditt PS4™- eller PS3™-system, även om du använder en annan konsol.

Du kan även länka dina konton här.

Börja spela

Använd konsolens kontroll för att navigera i appen eller använd telefonen för att fjärrstyra musiken med Spotify Connect.

Lyssna medan du spelar

För: Utvalda PS4™-spel (inte tillgängligt på PS3™, PlayStation® Now eller med Remote Play).

När du spelar Spotify på ditt PS4™ fortsätter musiken att spelas upp när du går till ditt spel. Om spelet tillåter det kan du inaktivera spelmusiken för att få bästa möjliga Spotify-upplevelse.

Så här styr du musiken medan du spelar:

1. Håll PS-knappen på kontrollen intryckt för att visa snabbmenyn.
  2. Välj Spotify.
    Obs! För att kunna visa din Spotify-musik i snabbmenyn måste du tillåta att PlayStation™-nätverket får åtkomst. Du ombeds göra det när du väljer Spotify i snabbmenyn.
  3. Här kan du hoppa över låtar, spela upp/pausa eller justera volymen.

Du kan också använda Spotify Connect för att fjärrstyra musiken med telefonen.

Tips! Du kan även dela musik medan du spelar! Välj bara Dela musikinformation från snabbmenyn och sedan Nu spelas, Nyligen spelade eller Nyligen sparade.