Hjälp med Apple-inloggning

När du registrerar dig eller ansluter med Apple kan du använda Face ID, Touch ID eller lösenkoden till din Apple-enhet för att logga in.

Du behöver följande för att använda en Apple-inloggning:

Registrera dig med Apple

Obs! Om du döljer e-postadressen för ditt Apple-ID när du registrerar dig tillämpar Apple en unik, slumpmässig adress och vidarebefordrar alla e-postmeddelanden från oss till din riktiga adress.

Ansluta ett befintligt konto till Apple

Obs! Du måste dela e-postadressen för ditt Apple-ID för att ansluta och den måste matcha din e-postadress för Spotify.

1. På inloggningsskärmen för Spotify trycker du på Fortsätt med Apple.
  2. Välj att dela din e-postadress.
  3. Ett popup-fönster bekräftar att e-postadressen för ditt Apple-ID matchar ett Spotify-konto.
    Obs! Inget popup-fönster innebär att vi inte kunde matcha ett konto. Kolla att din e-postadress för Spotify matchar e-postadressen för ditt Apple-ID och försök igen.
  4. Logga in på ditt Spotify-konto med det sätt som du brukar använda.
  5. Tryck på ANSLUT KONTO för att godkänna att det kopplas till ditt Apple-ID.

Kan du inte logga in med Apple?

Skapa ett Spotify-lösenord så att du kan logga in med din e-postadress istället.

1. Gå till vårt formulär för återställning av lösenord.
  2. Ange din e-postadress.
    Obs! Om du har dolt din e-postadress anger du den e-postadress som Apple genererade åt dig.
  3. Kolla i din inkorg om du har fått ett e-postmeddelande från oss för att återställa lösenordet.

Skapa ett Spotify-lösenord

Känner du inte till din e-postadress för Spotify eller Apple?

Du kan se din e-postadress för Spotify på din kontosida

Information om hur du kan se din e-postadress för Apple eller den automatiskt genererade e-postadressen finns på supportwebbplatsen för Apple.

Senast uppdaterad: 26 november 2020