Starta eller gå med i en Family-plan

Premium Family är en rabatterad plan för upp till sex familjemedlemmar som bor tillsammans.

Varje person i planen använder sitt eget konto, så ingen delar lösenord och alla behåller den musik och de spellistor som de själva har sparat.

Premium Family innehåller:

• Spotify Kids – en app som är full av låtar att sjunga med i, soundtracks och spellistor som är skapade speciellt för barn.
  • Family Mix – en spellista baserad på alla planmedlemmarnas smak.
  • Filter för explicit innehåll – planhanteraren kan välja om medlemmar ska ha tillgång till explicit innehåll.

Starta en Premium Family-plan

Den som vill hantera planen registrerar sig. Den personen kan använda sitt befintliga konto eller skapa ett nytt.

Att starta en plan innebär att bara du kan göra följande:

• Hantera betalningar
  • Ange adressen
  • Bjuda in och ta bort medlemmar.
  • Kontrollera explicit innehåll.
  • Skapa Kids-konton

Starta en Premium Family-plan

Obs! Om du redan har Premium via ett partnerföretag (t.ex. din telefon- eller internetleverantör) måste du först avsluta hos dem och vänta tills din nuvarande Premium-plan tar slut.

Gå med i en Premium Family-plan

För att gå med i någon annans plan måste du göra följande:

• Bo med planhanteraren (personen som registrerade sig).
  • Logga in på (eller registrera dig för) ett eget konto.
  • Ange rätt adress.

Planhanteraren skickar dig en inbjudan att gå med.

Obs! Om du redan har Premium via en partner (t.ex. din telefon- eller internetleverantör) måste du först avsluta hos dem och vänta tills din nuvarande Premium-plan tar slut.

Senast uppdaterad: 14 Augusti 2020