Premium Family

Premium Family är en rabatterad prenumeration för upp till 6 medlemmar som bor tillsammans.

• Varje medlem har ett eget Individual Premium-konto, så ni behöver inte dela inloggningsuppgifter.
  • Få exklusiv tillgång till Spotify Kids – en app som är full av låtar att sjunga med i, soundtracks och spellistor som är skapade speciellt för barn.
  • Plus Family Mix – en spellista som är baserad på alla planmedlemmarnas smak.
  • Planhanterare kan kontrollera explicit musik för medlemmarna.

Kom igång

Om du startar en Premium Family-plan blir du planens hanterare. Du kan:

• Hantera betalningar
  • Ange adressen
  • Lägga till/ta bort medlemmar
  • Kontrollera explicit musik
  • Skapa Kids-konton

Registrera dig på www.spotify.com/family.

Obs! Du kan inte betala för Premium Family via mobil eller via ett annat företag. Om du redan betalar på det sättet måste du först avbryta och vänta på att din nuvarande Premium-plan avslutas.

Du måste göra följande för att gå med:

• Bo med planens hanterare (personen som startade planen).
  • Logga in på (eller registrera dig för) ett eget konto.
    Obs! Planens hanterare kan behöva logga ut först om hen använder samma enhet.
  • Ange rätt adress. Du kan använda platstjänster om du är hemma eller ange den manuellt.

Family-planens hanterare måste skicka en inbjudan till dig. Hen kan göra det genom att logga in på sin Family-sida på www.spotify.com/account/family. Hen kan även kontrollera adressen där.

Obs! Om du redan har Premium genom ett annat företag måste du först avbryta och vänta tills din nuvarande Premium-plan avslutas.

Hantera din Premium Family-plan

Planens hanterare (personen som startade planen) kan bjuda in eller ta bort medlemmar genom att logga in på sin Family-sida på www.spotify.com/account/family

Den inbjudna personen måste logga in på (eller registrera sig för) ett eget konto för att öppna en inbjudan.

Planens hanterare kan behöva logga ut först om hen använder samma enhet.

Obs! Kids-konton skapas genom Spotify Kids-appen. Varje Kids-konto tar upp en plats i din Premium Family-plan. Kolla in Spotify Kids för mer info.

Du kan inte ändra hanteraren för en Premium Family-plan, men den befintliga hanteraren kan avbryta. När alla konton sedan går tillbaka till gratistjänsten vid nästa faktureringsdatum kan en ny hanterare starta en ny plan.

Planens hanterare (personen som startade planen) kan välja att tillåta eller blockera innehåll som har markerats som explicit för varje planmedlem.

Om du hanterar planen:

1. Logga in på din Family-sida.
  2. Välj en medlem.
  3. Inaktivera Tillåt explicit innehåll (grått).

Obs! Våra explicit-taggar är baserade på information vi får från rättighetsinnehavare. Det är möjligt att visst explicit innehåll inte taggas och därmed inte blockeras från att spelas upp med dessa steg.

Se mer information om explicit innehåll.

Om du flyttar eller om fel detaljer angavs vid registreringen kan planens hanterare (personen som registrerade sig för planen) ändra adressen genom att logga in på sin Family-sida på www.spotify.com/account/family

Befintliga medlemmar kan bli ombedda att bekräfta den nya adressen för att kunna fortsätta använda planen.

Gör så här för att avsluta eller byta din plan:

1. Logga in på din kontosida.
  2. Gå till Din plan och klicka på ÄNDRA PLAN.
  3. Här kan du antingen byta till en annan Premium-plan eller välja AVSLUTA PREMIUM under Spotify Free.
    Obs! Om du blev inbjuden till Family-planen men vill byta till en annan plan måste du först välja AVSLUTA PREMIUM. Du kan registrera dig för vilken plan du vill efter det.