PayPal-betalningar för Spotify

Du kan betala för Spotify Premium-planer med PayPal.

Så här ser du till att en PayPal-betalning fungerar:

• Kontrollera att det land som har registrerats på ditt PayPal-konto matchar det land som har angetts för ditt Spotify-konto.
  • Se till att du har verifierat ditt PayPal-konto. Kolla in PayPals hjälpsida för mer info.

Fungerar det fortfarande inte?

• Vänta några dagar och försök igen, eller försök i ett privat/inkognitofönster (det kan ha uppstått ett tillfälligt uppkopplingsproblem).
  • Prova med en annan betalningsmetod.