MINI-integrering

Om du kör en MINI kan du nu få den perfekta musiken för alla bilturer med Spotify!

Så här fungerar det:

1. Logga in i Spotify-appen på iPhone.
  2. Anslut telefonen till bilens USB-port med en kabel (t.ex. den som medföljde telefonen) eller med en adapter som även finns som tillbehör för iPhone 4/4s och iPhone 5/5s.
  3. På multimediemenyn i navigationssystemet Connected väljer du Spotify.
  4. Nu kan du styra din Spotify-musik helt via Connected utan att bli distraherad av din telefon.

Obs! Precis som med andra appar låser MINI Spotify-appens skärm på telefonen av säkerhetsskäl medan den är inkopplad. Du kan fortfarande ta emot samtal och musiken pausas om du öppnar en annan app.

Vilka bilmodeller stöds?

Alla MINI, oavsett modell och årsmodell, som är utrustade med funktionen MINI Connected Apps som en del av MINI Connected.

Måste du prenumerera på Spotify Premium?
Integreringen fungerar både för Free- och Premium-prenumeranter. Premium-prenumeranter får dock reklamfri musik med högre kvalitet och kan synka musiken för offlinelyssning.