På vilka enheter kan jag spela upp Spotify?

Begränsa inte Spotify till bara en enhet …

Du kan ladda ned appen på alla sorters datorer, mobiler och surfplattor. Kolla in systemkraven för att se om din enhet är kompatibel.

Du kan även använda Spotify för att spela musik via spelkonsoler, högtalare, tv-apparater, smartklockor, i bilen och på andra enheter.

Spotify Everywhere innehåller info om fler kompatibla enheter. Du kan också läsa om hur du skickar din musik till olika enheter med Spotify Connect eller Bluetooth.

Kan jag spela upp på flera olika enheter samtidigt?

Du kan logga in och lyssna på Spotify på så många enheter du vill utan att behöva ändra dina inställningar, men du kan bara spela upp på en enhet åt gången.

Obs! Om du startar uppspelning på en annan enhet pausas den tidigare enheten. Om du vill dela ditt Premium med andra kan du kolla in Premium for Family.

Offlineenheter

Om du har Premium kan du ladda ned musik för offlinelyssning på upp till fem enheter i taget.

Om du vill ladda ned musik till en sjätte enhet har du följande alternativ:

• När du laddar ned till den nya enheten tas enheten med de tidigaste nedladdningarna automatiskt bort från kontots lista över offlineenheter. Spåren på den här enheten laddas inte längre ned för offlinelyssning.
  • Innan du laddar ned till den nya enheten tar du bort en enhet från listan över offlineenheter manuellt. Spåren på den här enheten laddas inte längre ned för offlinelyssning.
Senast uppdaterad: 14 Maj 2019