Bara för dig

Spotify skapar en massa spellistor bara för dig, baserat på dina lyssningsvanor – vad du gillar, delar, sparar och hoppar över – samt på vanorna för personer med liknande smak.

Hitta spellistor som skapats för dig

• Hitta Bara för dig-spellistorna i Hem
  • Eller Sök på namnet på en spellista som har skapats för dig.

Har du inte använt Spotify förut?

Vi behöver lära känna dig och den musik du gillar, så räkna med att du får spellistor som har skapats för dig efter några veckors lyssnande.

Vilka spellistor är skapade för dig?

Vad är det?Hur ofta uppdateras de?
Daily MixUpp till 6 mixer baserat på genrer du gillar. Låtar inkluderar det du brukar lyssna på och våra rekommendationer.Ju mer du lyssnar, desto oftare uppdateras de.
Discover Weekly

Låtar vi tror att du kommer att gilla.

Varje måndag.
Release Radar

Låtar från nya releaser som vi tror att du kommer att gilla.

Varje fredag.
På repeat och Favoriter i repris

Låtar som du inte kunde få nog av nyligen och förut.

Var femte dag.
Dina dagliga podcaster

Podcast-avsnitt som vi tror att du kommer att gilla.

Ju mer du lyssnar, desto oftare uppdateras de.

Spara spellistor som skapats för dig

Välj  på en spellista för att spara den i Ditt bibliotek

Spellistor som skapats för dig uppdateras regelbundet så att de förblir fräscha. Du kan inte spara (eller återställa) en viss version av den, men du kan göra följande:

Förbättra spellistor som skapats för dig

Ju mer du använder Spotify, desto bättre blir spellistorna som skapats för dig.

Du kan också berätta för oss vad du gillar och vad du inte gillar:

• Tryck på  i vyn Nu spelas för att gilla en låt. Den sparas automatiskt på din spellista med gillade låtar i ditt bibliotek.
  • Tryck på  i vyn Nu spelas för att ta bort den, så kommer vi ihåg det till nästa gång.

Tips: Råkade du trycka på  på något? Kolla in hur du slutar dölja låtar.

Senast uppdaterad: 05 December 2019