Spotify på högtalare och ljudsystem

Skruva upp volymen: Spotify låter grymt från stereor, ljudsystem och högtalare.

Besök Spotify Everywhere för att se vilka enheter som stöds och vad som är tillgängligt för dig. Om du inte ser din enhet där kan du kontrollera med enhetstillverkaren.

Nedan ser du hur du spelar upp Spotify på din enhet.

Obs! Vissa anslutningstyper kräver Spotify Premium.

Du kan lyssna på Spotify på din högtalare och ditt ljudsystem genom att använda Spotify-appen på din telefon som fjärrkontroll. Det här är även kompatibelt med Chromecast Audio och Apple AirPlay!

Mer information finns på Spotify Connect.

Kolla in vilka röstassistenter du kan använda för att lyssna på Spotify på högtalare och ljudsystem med stöd för detta.

Kör trådlöst och spela upp Spotify på högtalare och ljudsystem med stöd för Bluetooth.

Ta reda på mer om att konfigurera Bluetooth.

Med Google Chromecast Audio kan du spela upp Spotify från din telefon, surfplatta eller Chrome-webbläsare till en högtalare eller ett ljudsystem.

Gå till supportsidan för Google Chromecast Audio om du behöver hjälp med konfigurationen.

Om du vill använda din telefon eller surfplatta som en fjärrkontroll med din Chromecast-enhet kan du kolla in Spotify Connect.

Med AirPlay kan du använda din iPhone, iPod touch, iPad eller Mac för att spela upp Spotify från en Apple TV, AirPlay-kompatibel högtalare eller en annan Mac.

Gå till supportsidan för Apple AirPlay om du behöver hjälp med konfigurationen.

Om du vill använda din telefon eller surfplatta som en fjärrkontroll med din Chromecast-enhet kan du kolla in Spotify Connect.

Du kan använda en AUX- eller USB-kabel för att ansluta din telefon, surfplatta eller dator direkt till högtalare och ljudsystem.

Läs tillverkarens instruktioner och kontrollera att du har rätt kabel för enheten.