Jaguar Land Rover

För: iPhone

Testa Spotify med Jaguar Land Rovers InControl Apps och få en välbekant Spotify-upplevelse i kombination med anpassade spellistor i bilen utifrån din musiksmak.

Med Spotify + JLR InControl Apps kan du köra med:

• Rekommenderade spellistor
  • Anpassade spellistor
  • Innehåll baserat på dina lyssningsvanor i bilen
  • Spotify Radio
  • Din musik
  • Utforska
  • Sök
  • Nedladdad offline-musik (Spotify Premium-prenumeration krävs)

Kom igång

Obs! Du behöver Spotifys appversion 6.5+ på iPhone 5 eller senare (som kör iOS 9 eller senare) och appen InControl Apps för Jaguar eller Land Rover.

1. Logga in på Spotify-appen på din iPhone.
  2. Anslut mobilen till bilens USB-port med hjälp av en USB-kabel.
  3. Det kan även hända att du behöver parkoppla din mobil via Bluetooth.
  4. När mobilen är ansluten visas Spotify-appen i InControl Apps på fordonets pekskärm.

Används mobildata för det här?

Vid streaming används mobildata om du inte är ansluten till fordonets hotspot.

Om du har Premium kan du komma åt din musik offline när du har dålig uppkoppling.