Avbryt

Avbryt Premium-planen när som helst genom att följa dessa steg.

1. Logga in på din kontosida
  2. Gå till Din plan och klicka på ÄNDRA PLAN.
  3. Bläddra till Spotify Free och klicka på AVBRYT PREMIUM.
  4. Fortsätt genom stegen till bekräftelsemeddelandet.

Din kontosida visar nu datumet då din plan kommer att ändras till Spotify Free. Du kan fortsätta använda Premium-funktioner tills dess.

När planen ändras till Spotify Free kan du fortfarande logga in, spela upp låtar och komma åt all din sparade musik och dina spellistor.

Fungerade det inte?

Det här betyder att du prenumererar via ett annat företag (t.ex. din mobilleverantör eller med iTunes).

Eftersom de hanterar din prenumeration måste du avsluta den hos dem. Du hittar deras information på din kontosida.

Om du prenumererar via iTunes följer du Apples anvisningar om hur du avslutar prenumerationen.

Det här betyder att det inte finns någon Premium-plan att avsluta och att kontot inte har betalningsinformation kopplat till det.

Om du debiteras har du troligtvis Premium på ett annat konto. Den här guiden hjälper dig hitta och avsluta den prenumerationen.

Om du avslutade den runt ditt vanliga faktureringsdatum kan din nästa betalning redan ha dragits.

Om din kontosida visar ett datum då din plan kommer att ändras till Spotify Free har du avslutat prenumerationen och kommer inte att debiteras igen. Om den inte visar detta kan du prova stegen för att avsluta igen och se till att du når bekräftelsemeddelandet.

Annars kan du ha Premium på ett annat konto. Den här guiden hjälper dig hitta och avsluta den prenumerationen.

Om du prenumererar genom ett annat företag än Spotify (t.ex. din mobil- eller bredbandsleverantör) kontaktar du det företaget för att få hjälp.

Du kan även avsluta genom att fylla i detta formulär och skicka det till Spotify.

Senast uppdaterad: 04 December 2019