Ljudkvalitetsinställningar

För: Premium-prenumeranter.

Lyssna på musik som den ska låta genom att öka kvaliteten eller spara på din dataförbrukning genom att sänka kvaliteten.

Välj en enhet nedan för att justera dina ljudinställningar.

Desktop

1. Klicka på pilen  i det övre högra hörnet och välj Inställningar.
  2. Under Musikkvalitet ändrar du Streama med hög kvalitet (endast Premium) till på (grön).

iPhone

1. I Ditt bibliotek trycker du på Inställningar
  2. Tryck på Streamningskvalitet.
  3. Välj dina inställningar.

Du kan ha olika inställningar för lyssning online (streamningskvalitet) och offline (nedladdningskvalitet). Ju högre streamningskvaliteten är, desto större datamängd används. Ju högre nedladdningskvaliteten är, desto mer diskutrymme används.

Du kan välja från följande ljudkvalitetsinställningar:

• Normal – motsvarar ungefär 96 kbit/s.
  • Hög – motsvarar ungefär 160 kbit/s.
  • Extrem – motsvarar ungefär 320 kbit/s.
  • Automatisk – beror på din nätverksuppkoppling, med en maxhastighet på 96 kbit/s.

iPad

1. Tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Streamningskvalitet.
  3. Välj dina inställningar.

Du kan ha olika inställningar för lyssning online (streamningskvalitet) och offline (nedladdningskvalitet). Ju högre streamningskvaliteten är, desto större datamängd används. Ju högre nedladdningskvaliteten är, desto mer diskutrymme används.

Du kan välja från följande ljudkvalitetsinställningar:

• Normal – motsvarar ungefär 96 kbit/s.
  • Hög – motsvarar ungefär 160 kbit/s.
  • Extrem – motsvarar ungefär 320 kbit/s.
  • Automatisk – beror på din nätverksuppkoppling, med en maxhastighet på 96 kbit/s. ​

Android

1. Under Ditt Bibliotek  trycker du på Inställningar. .
  2. Under Musikkvalitet väljer du inställningar.

Du kan ha olika inställningar för lyssning online (streamningskvalitet) och offline (nedladdningskvalitet). Ju högre streamningskvaliteten är, desto större datamängd används. Ju högre nedladdningskvaliteten är, desto mer diskutrymme används.

Du kan välja från följande ljudkvalitetsinställningar:

• Normal – motsvarar ungefär 96 kbit/s.
  • Hög – motsvarar ungefär 160 kbit/s.
  • Extrem – motsvarar ungefär 320 kbit/s.
  • Automatisk – beror på din nätverksuppkoppling, med en maxhastighet på 96 kbit/s.

Windows Phone

1. Tryck på ikonen Meny .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Musikkvalitet.
  4. Välj dina inställningar. ​

Du kan ha olika inställningar för lyssning online (streamningskvalitet) och offline (nedladdningskvalitet). Ju högre streamningskvaliteten är, desto större datamängd används. Ju högre nedladdningskvaliteten är, desto mer diskutrymme används.

Du kan välja från följande ljudkvalitetsinställningar:

• Normal – motsvarar ungefär 96 kbit/s.
  • Hög – motsvarar ungefär 160 kbit/s.
  • Extrem – motsvarar ungefär 320 kbit/s.
  • Automatisk – beror på din nätverksuppkoppling, med en maxhastighet på 96 kbit/s.