Premium med Headspace

Skaffa Premium och få obegränsad åtkomst till Headspace med en plan till rabatterat pris. Meditation för att lugna sinnena. Musik för att främja själen.

Kom igång

Obs! Du kan inte skaffa det här erbjudandet med ett presentkort eller kombinera det med Premium Family.

När du uppgraderar från Premium Individual till det här erbjudandet kan nästa betalningsdatum flyttas fram. Det beror på att återstående tid som du har betalat för omvandlas till paketpriset. Du kan kontrollera din fakturering på din kontosida.

Obs! Om du redan prenumererar på Premium via ett annat företag än Spotify måste du kontakta det företaget för att avsluta prenumerationen innan du registrerar dig för det här paketet.

Du måste avsluta din nuvarande Headspace-prenumeration. Du kan sedan köpa paketprenumerationen och följa anvisningarna för att använda den på ditt Headspace-konto