Gruppsession

För: Premium på mobil och surfplatta

Obs! Gruppsessioner är i beta-stadiet, vilket innebär att testningar pågår och funktioner kan ändras.

Lyssna tillsammans i realtid. I en gruppsession kan alla inbjudna styra vad som spelas upp.

1. Öppna Spotify och spela något.
  2. Tryck på  längst ner på skärmen.
  3. Under Starta en gruppsession trycker du påSTARTA SESSIONEN
  4. Tryck på BJUD IN VÄNNER. Här kan du göra följande:
    • Dela med alla listade sociala nätverksappar eller meddelandeappar
    • Välja Kopiera länk för att skicka på ditt eget sätt
    • Visa dem en Spotify-kod vilken de kan skanna för att gå med

Inbjudna lyssnare kan välja att:

• Lyssna på sin egen enhet
  • Lyssna på din enhet (och styra från sin egen enhet)

Lämna eller avsluta en gruppsession

I gruppsessionen trycker du på LÄMNA SESSIONEN

Om du startade gruppsessionen trycker du på AVSLUTA SESSIONEN.

Senast uppdaterad: 14 juni 2021