Följ artister

Följ dina favoritartister och missa aldrig nya releaser.

Genom att du följer artister får vi veta vad du gillar och kan på så vis ge dig bättre rekommendationer.

1. Gå till artistens profil.
  2. Välj FÖLJ.
    Tips: Klicka/tryck igen för att sluta följa.

Hitta ny musik från artister du följer

För: Mobil

1. Tryck på Hem Hemikon.
  2. Tryck på Aviseringsikon.
  3. Välj Musik.

Nyheter visar upp till 100 av de senaste släppen från artister som du följer.

Låtar och album kan finnas i listan i upp till 60 dagar från deras utgivningsdatum.

Rekommenderade artister baseras på din lyssningshistorik

För: Mobil

1. Gå till Ditt bibliotek Ikon för Ditt bibliotek.
  2. Tryck på Artister.
  3. Bläddra längst ner på sidan med artister som du redan följer.
  4. Hitta Rekommenderade artister och tryck på FÖLJ för de du gillar.

Liknande artiklar