Följ vänner och artister

Följ artister

Följ artister för att se deras nya releaser i ditt Följ-flöde  längst upp i Hem på mobilen.

1. Gå till artistens profil.
  2. Välj FÖLJ.
    Tips: Klicka/tryck igen för att sluta följa personen.

Följ vänner, varumärken och kändisar

Följ dina vänner för att se vad de lyssnar på i Vänaktivitet.

Obs! Ditt Spotify-konto måste vara anslutet till Facebook för att du ska kunna hitta dina vänner i listan.

1. Bläddra längst ned i ditt Vänflöde.
  2. Klicka på HITTA VÄNNER. Klicka sedan på FÖLJ.
    Tips: Klicka igen för att sluta följa personen.

Obs! Ditt Spotify-konto måste vara anslutet till Facebook för att du ska kunna hitta dina vänner i listan.

1. Tryck på Hem
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Visa profil.
  4. Tryck på HITTA VÄNNER.
  5. Tryck på FÖLJ ALLA eller  bredvid en specifik vän.
    Tips: Tryck igen för att sluta följa personen.

Du kan också be dina vänner att dela sin profil med dig.

Jag kan inte hitta mina vänner

Ditt Spotify-konto måste vara anslutet till Facebook för att du ska kunna hitta dina vänner i listan HITTA VÄNNER.

Om du fortfarande inte kan hitta dina vänner kan du behöva uppdatera dina Facebook-inställningar.

1. Gå till Facebook på datorn och välj Inställningar i listrutan till höger.
  2. Välj Appar och sedan Spotify.
  3. Se till att din Vänner-lista är markerad. Om den är det provar du att avmarkera den och markera den på nytt.

Fungerar det inte? Du kan behöva logga ut och in igen för att förnya Spotifys åtkomst till dina Facebook-uppgifter.

Hur ser jag vem som följer mig?

Du hittar dina FÖLJARE på din profilsida.

• I desktop-appen klickar du på ditt namn i det övre högra hörnet.

• På mobil och surfplatta trycker du på Hem , sedan på Inställningar och sedan på Visa profil

Senast uppdaterad: 13 april 2021