E-postmeddelanden om förköp och merch

Vi vill tacka artisters största Spotify-fans med tillgång till unika och exklusiva erbjudanden som förköpsbiljetter till kommande konserter eller exklusiva merchartiklar.

Dessa erbjudanden är öppna för alla med ett Spotify-konto, så du behöver inte ha Premium.

Så här får du ett e-postmeddelande

E-postmeddelandena skickas till de som enligt våra uppgifter är artistens största fans och/eller de som följer artisten på Spotify.
Gå till kontosidans meddelandeinställningar för att se till att du får nyheter och erbjudanden från Spotify. Du kan även säkerställa att vi har rätt e-postadress.

Logga in på din kontosida

Hjälp med förköpsbiljetter

Vi hanterar inte förhandsköp av biljetter, så det bästa är att du kontaktar de ansvariga företagen.

Ditt e-postmeddelande innehåller en länk till rätt biljettföretag. De kan hjälpa dig med följande:

• Problem med koder
  • Frakt- och leveransfrågor
  • Avbokningar/återbetalningar

Merch-hjälp

Du kan inte köpa exklusiv merch någon annanstans – det finns bara under en begränsad tid via länken i ditt e-postmeddelande.

Vi hanterar inte köp av merch‑erbjudanden, så det bästa är att du kontaktar de ansvariga företagen.

Klicka på köplänken i e-postmeddelandet för att komma till det rätta företagets webbplats. De kan hjälpa dig med följande:

• Fraktuppskattningar
  • Artiklar som levererats skadade
  • Returer/avbokningar