Family Mix

För: Premium Family

Family Mix-spellistan kombinerar musik som alla medlemmarna i en Family-plan lyssnar på.

Den skapas baserat på genrer, artister och låtar som ni har spelat upp på egen hand och uppdateras ju mer musik ni lyssnar på.

Obs! Din profilbild visas bredvid låtar som genererats av ditt lyssnande. Det är bara personer i din plan som kan se detta.

{!VIMEO 356871564}

Gå med i eller lämna Family Mix

Du måste gå med i Family Mix för att din musik ska tas med.

Om du lämnar planen tas dina låtar bort.

Logga in på din Family-sida för att gå med eller lämna

Spela upp Family Mix

Det finns en del sätt att hitta och spela upp Family Mix:

• Du hittar den i Hem  under Skapat för dig.
  • Sök efter Family Mix
  • Om du har en röststyrd högtalare kan du be den spela upp Family Mix.

Obs! Om du är ny på Spotify måste Family Mix lära känna dig först. Den fylls med dina låtar när du har lyssnat i omkring två veckor.

Ändra stämningen

För: Mobil

Ställ in mixen efter en viss familjemedlems musiksmak. Tryck på  (Android)/ (iPhone) längst upp i mixen, och tryck sedan på tap Hantera användare.

Du kan även ställa in den efter ditt humör:

• Tryck på CHILL  för avslappnad lyssning med ett lugnt tempo. Tryck igen för att gå tillbaka till standardmixen.
  • Tryck på UPBEAT  för att höja mixens tempo. Tryck igen för att gå tillbaka till standardmixen.

Ladda ned Family Mix

Family Mix uppdateras regelbundet för att vara aktuell och därför kan du inte ladda ned den. Men du kan lägga till alla låtarna i en spellista och sedan ladda ned den spellistan:

1. Högst upp i mixen trycker du på  (Android)/ (iPhone).
  2. Tryck på Lägg till i spellista.
  3. Tryck på NY SPELLISTA och namnge den, eller lägg till låtar i en existerande spellista.
  4. Ladda ned spellistan.

Ta bort explicita låtar

Obs! Den här inställningen finns bara på mobilen men gäller för alla enheter.

1. Högst upp i mixen trycker du på  (Android)/ (iPhone).
  2. Tryck på Ta bort explicita låtar.

Detta tar bara bort explicita låtar som baseras på din musiksmak.

Explicita låtar tas bort för andra personer i planen när mixen uppdateras för dem.

Senast uppdaterad: 16 november 2021