Hantera dina personuppgifter

Så här ändrar du e-postadress, kön, land, region eller födelsedatum:

1. Logga in på din kontosida.
  2. Klicka på REDIGERA PROFIL.
  3. Ange dina nya uppgifter och klicka på SPARA.

Funkade det inte?

Om du inte kan ändra din personliga information beror det förmodligen på att du registrerade dig för Spotify via Facebook. Det innebär att Spotify registrerade den personliga information som är kopplad till ditt Facebook-konto och då kan du inte ändra den med Spotify.

Du behöver byta till ett nytt konto för att ändra din personliga information. Se ”Jag vill använda Spotify utan Facebook” för mer information.

Senast uppdaterad: 02 Oktober 2020