Premium Duo

Premium Duo är prenumerationsplanen för två personer som bor tillsammans. 

  • Båda medlemmarna har sitt eget Premium Individual-konto, så ni behöver inte dela inloggningsuppgifter.
  • Ni får dessutom Duo Mix – en spellista som är baserad på båda planmedlemmarnas smak.
  • Dela spellistor med varandra för att bygga upp era bibliotek.

Kom igång

Om du startar en Premium Duo-plan blir du planens hanterare. Du kan då göra följande: 

  • Hantera betalningar
  • Ange adressen
  • Bjuda in och ta bort medlemmar

Registrera dig på www.spotify.com/duo.

För att gå med i någon annans plan måste du göra följande:

  • Bo med planens hanterare (personen som startade planen).
  • Logga in på (eller registrera dig för) ett eget konto. 
    Obs! Planens hanterare kan behöva logga ut först om hen använder samma enhet.
  • Ange rätt adress.

Duo-planens hanterare måste skicka en inbjudan till dig. Hen kan göra det genom att logga in på sin Duo-sida på www.spotify.com/account/duo/invite. Hen kan även kontrollera adressen där.

Obs! Om du redan har Premium genom ett annat företag måste du först avbryta och vänta tills din nuvarande Premium-plan avslutas.

Du tillåts bara ändra Duo-planer en gång om året.

Hantera din Premium Duo-plan

Planhanteraren kan bjuda in eller ta bort medlemmar genom att logga in på sin Duo-sida på https://www.spotify.com/account/duo/invite/

Den inbjudna personen måste logga in på (eller registrera sig för) ett eget konto för att öppna en inbjudan. 

Planhanteraren kan behöva logga ut först om hen använder samma enhet.

Obs! Du tillåts bara ändra Duo-planer en gång om året.

Du kan inte ändra hanteraren för en Premium Duo-plan, men den befintliga hanteraren kan avsluta den. När alla konton sedan går tillbaka till gratistjänsten vid nästa faktureringsdatum kan en ny hanterare starta en ny plan.

Om du flyttar eller angav fel information vid registreringen kan planens hanterare (den person som registrerade sig för planen) ändra adressen genom att logga in på sin Duo-sida på www.spotify.com/account/duo

Befintliga medlemmar kan bli ombedda att bekräfta den nya adressen för att kunna fortsätta använda planen.

Gör så här för att avsluta eller byta din plan:

  1. Logga in på din kontosida
  2. Gå till Din plan och klicka på ÄNDRA PLAN.
  3. Här kan du antingen byta till en annan Premium-plan eller välja AVSLUTA PREMIUM under Spotify Free.
    Obs! Om du blev inbjuden till planen men vill byta till en annan plan måste du först välja AVSLUTA PREMIUM. Du kan registrera dig för vilken plan du vill efter det. 

Behöver du hjälp?

Duo-planens hanterare anger sin fullständiga adress när hen registrerar sig. Hen kan kontrollera vad hen angav genom att logga in på sin Duo-sida på www.spotify.com/account/duo.

Duo-planens medlemmar måste ange samma adress för att acceptera en inbjudan.

Obs! Vi spårar inte din plats. Vi kontrollerar bara din adress för att verifiera.

Finns inte adressen med i listan?

Om din adress inte fylls i automatiskt anger du den och väljer sedan Hitta

Om du fortfarande inte hittar den kan du välja din byggnad, ditt gatunamn eller en offentlig plats eller byggnad i närheten.

Obs! Använd inte någon annans adress. 

Båda Duo-medlemmarna måste logga in på sitt eget konto på sin valda enhet för att lyssna.

Det betyder att alla får sina egna spellistor och sparad musik och ni behöver inte turas om eller dela inloggningsuppgifter.

Om ni inte kan lyssna samtidigt har någon loggat in på fel konto. Den personen måste logga ut och sedan logga in igen med e-postadressen som hen använde för att gå med i planen. 

Planens hanterare (den person som startade planen) kan kontrollera medlemskontona från sin Duo-sida på www.spotify.com/account/duo

Vi debiterar bara planens hanterare (den person som startade planen), aldrig inbjudna medlemmar. Vi debiterar hanteraren för hela summan, oavsett om medlemmar går med eller inte.

Har du redan Premium?

Om du redan har Premium direkt hos oss byts din fakturering automatiskt – du behöver inte avbryta något.

  • Om du hanterar en Duo-plan infaller ditt nya betalningsdatum troligen några dagar tidigare än vanligt för att täcka prisskillnaden mellan Individual och Duo Premium.
  • Om du går med i en Duo-plan görs alla efterföljande betalningar på ditt konto av planens hanterare. Eventuell återstående Premium-tid som du har går förlorad.

Obs! Om du redan har Premium genom ett annat företag måste du först avbryta och vänta tills din nuvarande Premium-plan avslutas.

Du kan hålla koll på allt detta på din kontosida.

Ja! Du kan använda ett befintligt konto för att gå med i Premium Duo och behålla din egen sparade musik och dina spellistor. Andra medlemmar i planen använder också sina egna konton, så ni behöver inte dela inloggningsuppgifter.

Om du går med i Duo på samma enhet som personen som hanterar planen skickade inbjudan från måste du se till att hen har loggat ut från sin kontosida först.

Annars kan länken för inbjudan ha gått ut. Be planens hanterare skicka en ny länk genom att logga in på sin Duo-sida på www.spotify.com/account/duo.

Fungerar det fortfarande inte? Prova att öppna länken i ett inkognitofönster/privat fönster i webbläsaren.

Senast uppdaterad: 23 Oktober 2020