Duo Mix

Duo Mix är en spellista som kombinerar musik som du och den andra medlemmen i din Duo-plan lyssnar på. Den skapas baserat på genrer, artister och låtar som ni har spelat upp på egen hand och uppdateras ju mer musik ni lyssnar på.

Gå med i eller lämna Duo Mix

Din musik visas inte i Duo Mix förrän du går med. Om du lämnar planen tas dina låtar bort.

• Du kan gå med i eller lämna Duo Mix när som helst på www.spotify.com/account/du.
  • Eller så trycker du på  (Android)/ (iPhone) i mobilappen och väljer sedan Gå med i Duo Mix.
    Obs! För att lämna Duo Mix upprepar du de här stegen och trycker på Lämna Duo Mix.

Spela upp Duo Mix

Det finns några olika sätt att hitta och spela upp Duo Mix på:

• Du hittar den i Hem  under Skapat för dig
  • Sök efter Duo Mix.
  • Om du har en röststyrd högtalare kan du be den spela upp Duo Mix.

Obs! Om du är ny på Spotify måste Duo Mix lära känna dig först. Förvänta dig att se den fylld med dina favoritlåtar efter att du lyssnat omkring två veckor.

Ändra stämningen

För: Duo Mix på mobil

• Tryck på CHILL  för avslappnad lyssning med ett lugnt tempo. Tryck igen för att gå tillbaka till standardmixen.
  • Tryck på UPBEAT  för att höja mixens tempo. Tryck igen för att gå tillbaka till standardmixen.

Profilbilder visas vid varje låt i mixen för att visa vilken planmedlem som den kommer från. Bara personer i din Duo-plan kan se detta.

Duo Mix genererar automatiskt baserat på dina lyssningsvanor, så ju mer du använder Spotify, desto bättre och mer varierad blir spellistan. Fortsätt bara lyssna på låtarna du gillar!

Duo Mix kräver konstanta uppdateringar för att vara aktuell, så du kan inte lyssna på den offline. Men du kan lägga till alla låtar från din mix i en spellista och sedan ladda ned den spellistan:

1. Tryck på  (Android)/ (iPhone).
  2. Tryck på Lägg till i spellista.
  3. Tryck på NY SPELLISTA och namnge den, eller lägg till låtar i en existerande spellista.
  4. Ladda ned den spellistan.

Obs! Den här inställningen finns bara tillgänglig på mobila enheter men gäller för alla enheter.

Ta bort explicita låtar baserade på din musiksmak från Duo Mix genom att trycka på  (Android)/ (iPhone) i det övre högra hörnet i din mix och sedan på Ta bort explicita låtar. Ändringarna påverkar andra medlemmars konton nästa gång den uppdateras för dem.

Detta tar bara bort explicita låtar som baseras på din musiksmak. Ta en titt på explicit innehåll om du vill inaktivera alla explicita låtar.

Senast uppdaterad: 26 maj 2021