Discord och Spotify

Lyssna, spela, chatta och festa på samma gång med Discord.

Du kan se och spela det som dina vänner lyssnar på och även lyssna tillsammans.

Anslut Spotify till Discord

1. Ladda ned och öppna Discord‑appen.
  2. Klicka på Anslutningar i menyn till vänster.
  3. Klicka på Spotify.
  4. En webbsida öppnas där du loggar in eller registrerar dig på Spotify.

När du har anslutit Spotify till Discord kan du välja att visa vad du lyssnar på.

Så här kopplar du ifrån

1. Klicka på Anslutningar i menyn till vänster om desktop-appen för Discord.
  2. Klicka på Spotify.
  3. Klicka på X längst upp till vänster i den gröna rutan.
  4. Klicka på Koppla ifrån för att bekräfta.

Listen Along

För: Premium

Obs! Det går inte att använda Listen Along när du röstchattar. Prova att textchatta istället.

1. Klicka på någon som Lyssnar på Spotify från din vänlista på höger sida.
  2. Klicka på Listen Along Ikon för Listen Along på Discord.

Obs! Om du använder Listen Along med en vän som har gratisversionen av Spotify blir det tyst för dig när de hör reklam.