Konserter

Ta reda på var och när dina favoritartister uppträder live.

Tips: Fortsätt att spela upp och följa dina favoritartister så hjälper du oss att visa fler konserter baserat på din musiksmak.

Välj din enhet och ta reda på hur du hittar konserter.

För: Premium

För att se vad en viss artist spelar går du till hens profil, bläddrar till På turné och trycker på VISA ALLA KONSERTER.

Så här hittar du rekommenderade konserter:

1. Tryck på Sök .
  2. Bläddra ned och tryck på Konserter.

Tryck på konserten som intresserar dig för att få mer information eller köpa biljetter.

Ändra plats

Tryck på ÄNDRA PLATS längst upp på sidan Konserter och ange ort/stad.

För: Premium

För att se vilka konserter en artist spelar går du till hens profil och bläddrar ner till På turné.

Så här hittar du rekommenderade konserter:

1. Klicka på Sök i menyn till vänster.
  2. Gå till Konserter under Utforska alla.

Klicka på konserten som intresserar dig för mer information eller för att köpa biljetter.

Ändra plats

Klicka på din aktuella plats och ange ort/stad.

Senast uppdaterad: 2 september 2021