Kan inte återställa lösenord

Gammal e-postadress?

Du behöver ha åtkomst till e-postadressen för ditt Spotify-konto så att du kan öppna länken för lösenordsåterställning som vi skickar till dig.

Här följer några alternativ om du inte har åtkomst:

• Se till att få åtkomst till e-postadressen igen om möjligt.
  • Kontakta oss så kan vi uppdatera e-postadressen åt dig.
  • Skapa ett nytt konto och börja om från början.

Inget konto kopplat till e-postadressen?

Försök igen med andra e-postadresser du har om lösenordsåterställningen säger att det inte finns något konto med den e-postadress du har angett.

Obs! Du kan registrera dig på några olika sätt, t.ex. med e-postadress, telefonnummer, Facebook eller Apple. Försök logga in med dessa för att hitta ditt konto.

Om du tror att e-postadressen har ändrats utan din tillåtelse hittar du mer information i Tror att ditt konto har hackats?

Har du inte fått e-postmeddelandet om återställning?

Kolla i din skräppostmapp, eller eventuella andra filtrerade mappar.

Om du inte har tillgång till e-postadressen hittar du mer information under "Gammal e-postadress".

Ogiltig länk för återställning av lösenord?

Återställ ditt lösenord igen, men den här gången genom att öppna länken i e-postmeddelandet i en privat webbläsare eller ett inkognitofönster.

Återställa lösenordet

Senast uppdaterad: 25 September 2020