Kommer inte ihåg inloggningsuppgifterna

Använd lösenordsåterställning om du inte minns ditt lösenord.

Om du inte minns din e-postadress eller ditt användarnamn går du till lösenordsåterställningen och provar med olika e-postadresser som du äger och som det kan vara. När du hittar rätt får du meddelandet om att e-postmeddelandet för lösenordsåterställning har skickats.

Obs! Du kan registrera dig på några olika sätt, t.ex. med e-post, telefonnummer, Facebook eller Apple. Försök logga in med dessa för att hitta ditt konto.

Återställa lösenordet

Senast uppdaterad: 25 September 2020