Kan inte logga in

Fel användarnamn, lösenord eller e-postadress?

Använd vårt verktyg för återställning av lösenord.

Här är lite hjälp om du fortfarande inte kan komma åt kontot:

Finns det inget Spotify-konto kopplat till e-postadressen?

Om du ser detta felmeddelande kan du försöka igen med eventuella andra e-postadresser du har.

Tips: Se om du har e-postmeddelanden från Spotify i dina inkorgar. I så fall är det troligt att du har ett konto kopplat till den e-postadressen.

Om du inte hittar en e-postadress som är ansluten till ett Spotify-konto kan ditt konto vara anslutet till Facebook. Testa att LOGGA IN MED FACEBOOK på inloggningssidan.

Har du inte tillgång till e-postadressen för ditt konto?

I så fall kan du inte få länken för att återställa ditt lösenord. Men det finns några andra alternativ:

• Se till att få åtkomst till e-postadressen igen om möjligt.
  • Kontakta oss, så kan vi uppdatera e-postadressen åt dig.
  • Skapa ett nytt konto och börja om från början.

Fungerar inte länken för att återställa lösenordet?

Om du får meddelandet ”Länken för återställning av lösenord är inte giltig eller har redan använts” kan du prova att skicka en ny länk för lösenordsåterställning och, utan att klicka på länken i e-postmeddelandet, följa dessa steg:

1. Gå till e-postmeddelandet för lösenordsåterställning.
  2. Högerklicka på länken Återställ lösenord och välj Kopiera länk.
    Obs! Om du av misstag skulle klicka på länken innan du har gjort detta måste du beställa en ny.
  3. Gå till webbläsaren och öppna ett privat fönster/inkognitofönster.
  4. Klistra in länken i adressfältet.
  5. Tryck på Retur och fortsätt.

Har du inte fått e-postmeddelandet för återställning av lösenord?

Om återställningen av lösenordet genomfördes, men du inte kan hitta e-postmeddelandet:

• Kontrollera skräppostmapparna.
  • Kontrollera eventuella filtrerade mappar (om du t.ex. använder Gmail kan de finnas under fliken Socialt eller Kampanjer).

Andra problem med att logga in

Senast uppdaterad: 16 Januari 2020