Spotify i bilen

Varje resa behöver ett episkt soundtrack. När du är ute på vägarna är det enkelt att ta med Spotify i bilen.

Sätt att spela upp Spotify i bilen

Obs! Vissa bilmodeller kräver Spotify Premium.

Många mediasystem för bilar erbjuder en inbyggd Spotify-app i stereon. Kolla in Spotify Everywhere för att se vilka.

Oroa dig inte om din bil inte är med på listan, du kan kolla med tillverkaren och det finns många andra sätt att lyssna i bilen som visas nedan.

Kör sladdlöst och spela upp Spotify på bilstereo med stöd för Bluetooth.

Ta reda på mer om att konfigurera Bluetooth.

Bilvy

För: Premium för Android.

När du ansluter din telefon till bilens Bluetooth aktiveras bilvy automatiskt.

Du ser större, förarvänliga ikoner i vyn Nu spelas och du kan snabbt ändra vad som spelas via Välj musik längst ner på skärmen.

Så här inaktiverar du bilvy:

1. Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Under Bil inaktiverar du Bilvy.

Du kan använda en AUX- eller USB-kabel för att ansluta din mobil eller surfplatta direkt till din bil.

Obs! Kontrollera med biltillverkaren att du har rätt kabel.

Anslut din Android-mobil via USB till Android Auto-kompatibla bilar.

Gå till Android Auto Help Center om du behöver hjälp med konfigurationen.

Anslut din iPhone till Apple CarPlay-kompatibla bilar.

Gå till supportsidan för Apple CarPlay om du behöver hjälp med konfigurationen.

Skicka musik från Spotify-appen på din mobil eller surfplatta till bilen.

Läs mer och ta reda på hur du använder Spotify Connect.

För din säkerhet

Använd bara din mobila enhet när det är tillåtet enligt lag och under säkra förhållanden. Konfigurera Spotify innan du börjar köra och undvik att använda enheten medan bilen är i rörelse.