Artistens val för insamling

Vi på Spotify är engagerade i att stödja musikcommunityt under covid-19-krisen.

Artistens val för insamling låter fans stödja artister under denna kris. Om en artist samlar in pengar ser du det högst upp på deras artistprofil.

Om du ser något som bryter mot policyerna för Artistens val för insamling kan du rapportera det till oss. Gå till vårt kontaktformulär och välj Rapportera innehåll som bryter mot Spotifys innehållspolicy.

Senast uppdaterad: 18 mars 2021