Apple-betalningar för Spotify

Det gick tidigare att betala för Premium med Apples betalningssystem i appen (iAP). Detta har dock tagits bort för nya prenumeranter.

Om du för närvarande betalar för Premium med Apples betalningssystem i appen är det enkelt att byta och prenumerera direkt hos oss:

1. Avsluta dina Spotify-betalningar med Apple.
  2. Vänta på att din plan återgår till gratistjänsten (vid nästa faktureringsdatum).
  3. Prenumerera sedan på nytt direkt hos oss på www.spotify.com/premium

Du debiteras omedelbart när du prenumererar direkt hos, så vänta tills ditt konto byter tillbaka till gratistjänsten först.

Avsluta Spotify-betalningar med Apple

Senast uppdaterad: 15 april 2021