Hjälp med misslyckad betalning

Betalningar via en partner

Om planen är med ett partnerföretag (t.ex. din telefon‑ eller internetleverantör) tar de hand om dina betalningar. Du måste vända dig till dem angående allt som är betalningsrelaterat.

Gör så här för att kolla vem din leverantör är eller kontakta dem direkt:

1. Gå till sidan Kontoöversikt.
  2. Scrolla ner till Din plan.
  3. Klicka på kontaktlänken under Betalning.

Se till att du har tillräckligt med pengar på kontot och att följande stämmer för betalningssättet:

• Det är registrerat i samma land som ditt Spotify-konto.
  • Det har inte gått ut eller spärrats.
  • Det kan användas för utländska köp, säkra onlineköp och återkommande köp. Du hittar de här inställningarna i din banks mobilapp.

Tips: Swedbank‑kort måste aktiveras för onlineköp.

Se till att din bank eller betalningsleverantör har rätt information. De kan behöva verifiera din identitet av säkerhetsskäl, till exempel med ett lösenord, en PIN‑kod, fingeravtryck eller en kod som skickas till din enhet.

Fungerar det fortfarande inte?

• Försök att ange dina betalningsuppgifter igen med ett privat fönster/inkognitofönster.
  • Prova med en annan betalningsmetod.
  • Det kanske bara är ett tillfälligt anslutningsproblem, så vänta några timmar och försök igen.
  • Ta kontakt med din betalningsleverantör.

Misslyckades den återkommande betalningen?

Din Premium-prenumeration avslutas inte med en gång om månadsbetalningen inte går igenom. Vi fortsätter att försöka genomföra betalningen under de närmaste dagarna.

Du kan kontrollera eller uppdatera dina betalningsuppgifter på din kontosida, under Din plan.