Vilka prenumerationer erbjuder ni?

Du kan ladda ned och lyssna på Spotify gratis, eller välja en av våra Premium-planer.

Spotify FreeSpotify Premium
Tillgång till över 50 miljoner låtar.
Tillgång till podcasts och ljudböcker
Res utomlands med din musik

I upp till 14 dagar.

Välj och spela upp valfri låt på mobilen

Tillgängligt för utvalda spellistor.

Inga reklamavbrott
Lyssna utan internetuppkoppling
Högsta musikkvalitet

Välj rätt Premium-plan för dig

Tips: Om du aldrig har provat Premium förut kan du prova det gratis.

Premium Individ

Premium Individ är för en person. Du får alla funktionerna som nämnts ovan.

Premium Student

Premium Student är för en person som för närvarande är inskriven på en ackrediterad högskola eller universitet. Du får:

• 50 % rabatt på en Premium-prenumeration.
  • Upp till 4 år med rabatterat pris. Förnya var 12:e månad (upp till 3 gånger) om du fortfarande är berättigad i slutet av året.

Premium Family

Premium Family är för upp till 6 personer som bor tillsammans. Du får:

• Upp till 6 Premium-konton för ett rabatterat pris.
  • Family Mix, en spellista baserad på alla planmedlemmarnas smak.
  • Föräldrakontroll över explicit musik för medlemmarna av din plan.
Senast uppdaterad: 28 November 2019