Vilka prenumerationer erbjuder ni?

Vi finns till för att göra musik tillgänglig för alla, med alternativ som passar alla typer av livsstilar.

Kolla in jämförelsen nedan.

Klicka på en prenumerationstyp för att få mer information om den, som hur du skaffar eller byter till den.

FreePremium*Premium for Family
Tillgång till över 30 miljoner låtar.
Tillgång till podcasts och videos.
Res utomlands med din musik.

I upp till 14 dagar.

Åtkomst på mobilen.
Inga reklamavbrott.
Lyssna offline.
Upp till 6 Premium-konton för ett pris.

* Inklusive testperioder, studentrabatter, paket och Premium-planer med andra företag.

Tips: Om du är ny på Spotify kan du testa Premium gratis i 7 dagar på en mobil enhet. Testperioden påbörjas och avslutas automatiskt, så du behöver inte uppge någon betalningsinformation. Vi erbjuder även längre testperioder som kräver att du uppger betalningsinformation.