Premium for Students

Med Premium for Students får du 50 % rabatt på Premium-prenumerationen under ett helt år! Du kan förnya erbjudandet var tolfte månad så länge du fortfarande är berättigad till det.

12 månader

Kom igång

Om du för närvarande är inskriven på godkänd högskola eller universitet kan du ansöka om studentrabatten i dag! Förnya erbjudandet var tolfte månad så länge du fortfarande är berättigad till det.

Obs! Du får bara ha ett konto med studentstatus åt gången och den statusen är aktuell i tolv månader även om du avslutar prenumerationen eller stänger ner ditt konto.

Ha kul med studierna!

Har du redan Premium?

Det är lugnt! Det rabatterade priset gäller automatiskt från och med nästa faktureringsdatum. Du kan kontrollera statusen för din prenumeration när som helst.

Obs! Om du redan prenumererar på Premium via ett annat företag än Spotify (t.ex. via din internet-/mobilleverantör eller iTunes) måste du avsluta din pågående prenumeration hos det företaget innan du kan registrera dig.

Behöver du hjälp?

Om vi inte kan verifiera ditt student-ID är du inte berättigad till studentrabatten. Kontrollera följande:

• Du har inte utnyttjat rabatten på något annat Spotify-konto. Hitta andra konton.
  • Din skola finns med i förteckningen. Om du inte ser din skola i listan vid registreringen är du tyvärr inte berättigad just nu.
  • Du har inte överskridit fyraårsgränsen. Rabatten varar tolv månader i taget, med alternativet att förnya max tre gånger så länge du är berättigad. Efter fyra år är du inte längre berättigad.

Vi använder oss av SheerID för att verifiera dina studentuppgifter, så om du har problem med att registrera dig kan du kontakta dem.

Nej. Du får bara ha ett konto med studentstatus åt gången och den statusen är aktuell i tolv månader även om du avslutar prenumerationen eller stänger ner kontot.

Om du vill flytta din studentrabatt till ett annat konto måste du vänta tills tolv månader har gått sedan du registrerade dig för rabatten på ditt aktuella konto.

Vanliga frågor

Tolv månader i taget, med möjligheten att förnya när den tiden löpt ut. Du kan förnya max tre gånger så länge du är berättigad (så erbjudandet kan täcka totalt fyra år). Vi påminner dig när det är dags att förnya!

Om du inte förnyar, eller om du överskridit fyraårsgränsen, fortsätter betalningarna till standardpriset för Premium.

Du kan betala för Spotify på flera sätt. Kontrollera vilka betalningssätt som är tillgängliga i ditt land genom att klicka på Prenumeration i menyn till vänster på din kontosida.

Obs! Du kan för närvarande inte betala för studentrabatten med PayPal eller med ett Spotify-presentkort.

Du kan inte tillämpa ytterligare rabatter på en studentplan. Det inkluderar alla testerbjudanden och Premium for Family.

Det kan du! Om du är inskriven på ett universitet som är berättigad till vår studentrabatt kan du dra nytta av den även om du är utomlands.

Kontots landsinställningar måste matcha universitetets land och ditt betalningssätt måste också ha utfärdats i samma land. För att få hjälp med det här kan du kolla in vår guide för landsinställningar. För att få hjälp med detta kan du kolla in vår guide för landsinställningar.

Senast uppdaterad 02 Augusti, 2018