Studentrabatt

Med Spotifys studentrabatt får du 50 % rabatt på Spotify Premium-prenumerationen under ett helt år! Du kan förnya erbjudandet var tolfte månad så länge du fortfarande är berättigad till det.

12 månader

Kom igång

Om du för närvarande är inskriven på godkänd högskola eller universitet kan du ansöka om studentrabatten i dag! Förnya erbjudandet var tolfte månad så länge du fortfarande är berättigad till det.

Obs! Du får bara ha ett konto med studentstatus åt gången och den statusen är aktuell i tolv månader även om du avslutar prenumerationen eller stänger ner kontot.

Ha kul med studierna!

Har du redan Premium?

Det är lugnt! Det rabatterade priset gäller automatiskt från och med nästa faktureringsdatum. Du kan kontrollera statusen för din prenumeration när som helst.

Obs! Om du redan prenumererar på Premium via ett annat företag än Spotify (t.ex. via din internet-/mobilleverantör eller iTunes) måste du avsluta din pågående prenumeration hos det företaget innan du kan registrera dig.

Vanliga frågor

Tolv månader, med möjlighet att förnya den (vi påminner dig!) i ytterligare tolv månader så länge du fortfarande är berättigad till erbjudandet. Om du inte förnyar rabatten fortsätter betalningarna till standardpriset för Premium.

Du kan betala för Spotify på flera sätt. Kontrollera vilka betalningssätt som är tillgängliga i ditt land genom att klicka på Prenumeration i menyn till vänster på din kontosida.

Obs! Du kan för närvarande inte betala för studentrabatten med PayPal eller med ett Spotify-presentkort.

Du kan inte tillämpa ytterligare rabatter på en studentprenumeration. Det inkluderar alla testerbjudanden och Premium for Family.

Det kan du! Om du är inskriven på ett universitet som är berättigad till vår studentrabatt kan du dra nytta av den även om du är utomlands.

Kontots landsinställningar måste matcha universitets land och ditt betalningssätt måste också ha utfärdats i samma land. För att få hjälp med det här kan du kolla in vår guide för landsinställningar. För att få hjälp med detta kan du kolla in vår guide för landsinställningar.

Vi använder oss av våra vänner på SheerID för att verifiera dina studentuppgifter, så om du har problem med att registrera dig kan du kontakta dem.

Om vi inte kan verifiera ditt student-ID är du inte berättigad att göra anspråk på studentrabatten. Vid det här skedet visas alla debiteringar på ditt kontoutdrag som ”väntande”, vilket betyder att inga pengar har dragits från ditt konto.

När banken får en bekräftelse på att ditt student-ID inte gick att verifiera kommer den ”väntande” avgiften att återbetalas. Beroende på din bank kan det här ta upp till 48 timmar. Du kan kontakta dem för mer information.

Annars kan du prova att logga ut och sedan in igen. Ibland behövs det för att tvinga fram en synkronisering av information mellan din enhet och vårt kontosystem.

Det är också värt att kontrollera att du loggade in med rätt konto.

Kolla in Varför fungerar inte min Premium-prenumeration? om du behöver mer hjälp.

Om din högskola/ditt universitet inte visas på listan så kan du begära att SheerID lägger till skolan. Fyll bara i det här formuläret så mejlar SheerID dig om den godkänns och läggs till i listan.

Obs! Den här processen kan ta minst 30 dagar.

Vi godkänner inte längre NUS-kort för studentrabatten. Men det är fortfarande busenkelt att utnyttja vårt studenterbjudande. Allt du behöver är ett konto hos UNiDAYS. Om du inte redan har ett kan du skapa ett gratis UNiDAYS-konto under registreringsprocessen.