Premium

Spotify låter fantastiskt med Premium.

Tips: Kolla in skillnaden mellan Premium och våra andra prenumerationsalternativ.

Kom igång

Tips: Om du aldrig har haft Premium förut kan du prova det gratis!

1. Logga in på din kontosida.
    Obs! Om du inte redan har ett konto kan du registrera dig här.
  2. Klicka på Prenumeration i menyn till vänster.
  3. Klicka på SKAFFA PREMIUM.
  4. Ange din betalningsinformation och klicka på STARTA SPOTIFY PREMIUM.

Vanliga frågor

Priset för Premium varierar mellan olika länder. Ta reda på priset för Premium i ditt land.

Du kan betala för Spotify på flera sätt. Kontrollera vilka betalningssätt som är tillgängliga i ditt land genom att klicka på Prenumeration i menyn till vänster på din kontosida.

Om du betalar för Premium men inte kan använda dina Premium-funktioner kan du kolla in Varför fungerar inte min Premium-prenumeration?.

Du kan avsluta prenumerationen på Premium när som helst. Då återgår ditt konto till vår reklambaserade gratistjänst i slutet av din pågående faktureringsperiod.

Om du har Premium for Family kan du välja att nedgradera det till vanligt Premium:

1. Gå till prenumerationssidan för ditt konto.
  2. Klicka på ÄNDRA ELLER AVSLUTA och sedan TA BORT FAMILY.

Obs!: Alla medlemmar återgår till den reklambaserade gratistjänsten utom du och du debiteras standardavgiften för Premium på nästa faktureringsdatum.

Om du vill byta från en Premium-plan med ett annat företag (t.ex. din mobil-/bredbandsleverantör eller iTunes) måste du avsluta prenumerationen hos det företaget och sedan uppgradera på nytt via vår webbplats när ditt konto återgår till vår reklambaserade gratistjänst.

Senast uppdaterad 08 Juni, 2018