Spotify Premium

Det bästa sättet att njuta av Spotify är med en Premium-prenumeration.

• Streama obegränsat med hög kvalitet och få tillgång till över 30 miljoner låtar.
  • Lyssna på musik utan internetuppkoppling.
  • Res utomlands med din musik.
  • Använd Connect för att spela upp musik från Spotify via dina högtalare, din TV och i din bil.
  • Inga reklamavbrott.

Registrera dig för Premium

Det är enkelt att uppgradera till Premium. Och om du inte haft det förut kan du prova det gratis.

1. Om du inte redan har ett konto hos oss kan du registrera dig här.
  2. Logga in på din kontosida.
  3. Klicka på Prenumeration i menyn till vänster.
  4. Klicka på SKAFFA PREMIUM.
  5. Ange din betalningsinformation och klicka på STARTA SPOTIFY PREMIUM.

Byt till Premium

Om du vill byta från Free följer du bara ovanstående steg för att uppgradera ditt befintliga konto till Premium.

Om du vill byta från Premium for Family går du till prenumerationssidan för ditt konto och klickar på SKAFFA PREMIUM.

Om du vill byta från en Premium-plan med ett annat företag (t.ex. din mobil-/bredbandsleverantör eller iTunes) måste du avsluta prenumerationen hos det företaget och sedan uppgradera på nytt via vår webbplats när ditt konto återgår till Free.