Presentkort

Ge bort Spotify Premium till familj och vänner (eller till och med fiender).

• Presentkort är giltiga i 12 månader efter inköpsdatumet.
  • De kan inte lösas in tillsammans med andra rabatter eller kampanjer, som till exempel Premium for Family, studentrabatt eller proverbjudanden.
  • Spotify-presentkort kan endast lösas in på Spotify-konton som är registrerade i samma land som det där presentkorten köptes.
  • Andra regler och villkor kan gälla.

Presentkorten finns hos flera återförsäljare. Du kan också köpa dem online:

1. Gå till onlinesidan för presentkort och logga in.
  2. Välj presentkortets belopp.
  3. Anpassa gåvan med ett urval av färgteman.
  4. Ange beställningsuppgifter och klicka på FORTSÄTT.
  5. Ange betalningsuppgifter och klicka på KÖP PRESENTKORT FÖR PREMIUM.

Presentkortet skickas till mottagaren via e-post på leveransdatumet. Vi skickar även ett kvitto med presentkortskoden som du när som helst kan skicka till mottagaren.

Har du fått ett Spotify-presentkort? Någon gillar dig!

1. Logga in på spotify.com/redeem
  2. Ange PIN-koden på kortets baksida eller koden på kvittot.
  3. Klicka på Lös in.

Presentkortet används för att betala för din prenumeration vid nästa betalningsdatum. När presentkortets fullständiga belopp har använts börjar betalningarna dras som vanligt igen.

Om du har försökt att lösa in ditt presentkort men det inte fungerar så finns det några saker du kan prova:

• Kontrollera att det land som är registrerat för kontot är samma som det land där presentkortet köptes.
    Tips: Kolla in vår guide till hur du ändrar landsinställningar.
  • Se till att du har angett rätt kod. Testa till exempel 0 (noll) istället för bokstaven O och I istället för l (lilla L). Om koden har skadats och du inte längre kan läsa den kontaktar du vårt betalningsteam.
  • Om du har köpt presentkortet i en butik kanske det inte aktiverades vid köpet. Ta med det tillbaka till butiken och be personalen aktivera det.
  • Kontrollera att koden inte redan har lösts in. Du kan kontrollera det på din kontosida. Tips! Du kan också kontrollera om du har övriga konton som du kan ha använt koden för.
  • Koderna kan inte lösas in mot Premium for Family eller användas tillsammans med andra rabatter och kampanjer.

Cadooz hjälper Spotify med hanteringen av stora B2B-beställningar från Europa. Du kan beställa via vårt webbaserade ordersystem. Allt du behöver göra är att godkänna reglerna och villkoren.

Om du behöver hjälp med att konfigurera ditt Cadooz-konto kan du kontakta vårt kundtjänstteam på spotify@cadooz.com. Mer information finns på Cadooz webbplats.