Spotify Free

Njut av musik utan begränsningar. Du behöver inte prenumerera på Premium för att använda Spotify överallt.

• Lyssna på dina favoritartister när du är på språng.
  • Använd Utforska för att hitta den perfekta spellistan för varje tillfälle.
  • Upptäck ny musik.
  • Spela upp, skapa och redigera dina egna spellistor.
  • Dela musik och spellistor med vänner.
  • Låt Spotify välja låtar med funktionen Radio.

Du får allt detta oavsett vilken enhet du lyssnar på, men Free-tjänsten varierar utefter enhet. Läs mer nedan.

Få tillgång till vår katalog med över 30 miljoner låtar (som drivs med reklam). Så mycket musik du vill, så länge du vill!

Få reklambaserad tillgång med enbart shuffle-funktion på kompatibla enheter.

• Du kan inte välja specifika låtar att streama och du kan bara hoppa över en låt sex gånger per timme.
  • Ibland hör du en blandning av liknande låtar från andra artister än de du har valt att spela.

Gå bara till en spellista, ett album eller en artistsida och tryck på SHUFFLE. Musiken spelas upp på en gång.

Registrera dig för Free

Allt du behöver för att få gratis tillgång till Spotify är ett konto hos oss.

Sen kan du bara ladda ned appen och börja njuta av musiken.

Byta till Free

Om du vill byta från Premium till Free behöver du bara avsluta din aktuella prenumeration. Ditt konto återgår till Free vid nästa faktureringsdatum.

Obs! Om du vill byta från en Premium-plan med ett annat företag (t.ex. din mobil-/bredbandsleverantör eller iTunes) måste du avsluta prenumerationen hos det företaget.

Vad är skillnaden mellan Spotify Free och Spotify Premium?

Med ett Free-konto kan du lyssna på allt i vår katalog, men du hör reklam mellan låtarna och det finns vissa begränsningar för hur du kan styra musiken beroende på enhet.

Med ett Premium-konto slipper du reklam och begränsningar, oavsett vilken enhet du använder. Du får också tillgång till specialfunktioner, som ljud i hög kvalitet, offlinelyssning och Spotify Connect.