Betalningssätt

Du kan betala för Spotify på flera sätt.

Så här ser du vilka betalningssätt som är tillgängliga i ditt land:

1. Logga in på din kontosida.
  2. Klicka på Prenumeration i menyn till vänster.

Obs! Om du använder gratisversionen måste du klicka på SKAFFA PREMIUM. (Oroa dig inte. Det gör inte att du registrerar dig för Premium.)

Tips: Vill du sprida musikens glädje till någon du känner? Ge bort Premium med ett presentkort online, eller köp ett presentkort hos särskilda återförsäljare.

Hur är det med förbetalda kort?

Vi accepterar förbetalda kort utfärdade av Visa, MasterCard och American Express.

Senast uppdaterad 03 Juli, 2018