Spotify och Headspace

Få både Spotify Premium och obegränsad tillgång till Headspace i ett prenumerationspaket till lågt pris.

Meditation för att lugna sinnena. Musik för att främja själen.

Kom igång

Obs! Det går inte att betala för erbjudandet med ett presentkort eller kombinera det med provperioder eller Premium for Family.

Har du redan Spotify Premium?

När du uppgraderar din prenumeration från Premium till det här erbjudandet kan nästa betalningsdatum flyttas fram. Det beror på att återstående tid som du har betalat för omvandlas till paketpriset. Du kan kontrollera din betalningsinformation på din prenumerationssida.

Obs! Om du prenumererar på Premium via ett annat företag än Spotify måste du kontakta det företaget för att avsluta kontot innan du registrerar dig för det här paketet.

Har du redan Headspace?

Du måste avsluta din nuvarande Headspace-prenumeration. Du kan sedan köpa paketprenumerationen och följa anvisningarna för att använda den på ditt Headspace-konto.