Tredjepartsappar

Integrera tredjepartsappar med Spotify och få tillgång till en rad grymma funktioner och tillägg.

Från att spåra din löprunda med Runkeeper till att se vad dina potentiella matchningar på Tinder lyssnar på – integreringsmöjligheterna är oändliga.

När en tredjepartsapp försöker ansluta till ditt Spotify-konto ber vi dig alltid om tillåtelse innan vi beviljar behörighet för den. Du hittar en lista över de appar du beviljat åtkomst till på sidan Apps

Återkalla åtkomst

Så här återkallar du åtkomsten för en tredjepartsapp:

1. Gå till sidan Apps
  2. Leta reda på den app du vill ta bort och klicka på ÅTERKALLA ÅTKOMST.

Klart! Du kan när som helst bevilja åtkomsten igen.

Ser du inte en app som du gett åtkomst till här?

Du kanske har anslutit till den med ett annat Spotify-konto. Kolla in vår guide för att hitta övriga konton.

Senast uppdaterad 28 Juni, 2018