Rapportera musikintrång

Om du hittar musik på din Spotify-tjänst som du anser gör intrång på din immateriella äganderätt kan du rapportera det här.

Obs! Om du vill rapportera en anmälan om bilder som laddats upp av en annan användare på Spotify (som en spellist- eller profilbild) går du till Rapportera en uppladdad bild eller spellista.

Varje rapport undersöks olika från fall till fall. Vi kan inte svara direkt på varje enskild rapport men vi tar bort innehåll som kan anses vara olämpligt baserat på vårt egna omdöme.

Vi tar klagomål om innehåll på högsta allvar. Du bör känna till att ditt Spotify-konto kan stängas ner om du missbrukar rapporteringsprocessen. ​