Rapportera musikintrång

Om du hittar musik i din Spotify-tjänst som du anser gör intrång på din immateriella äganderätt kan du rapportera det här.

Obs! Om du vill rapportera bilder som laddats upp av en annan användare på Spotify (som en spelliste- eller profilbild) går du till Rapportera en uppladdad bild eller spellista.

Vi tar klagomål om innehåll på högsta allvar. Du bör känna till att ditt Spotify-konto kan stängas ner om du missbrukar rapporteringsprocessen. ​

Vad händer sen?

Samtliga rapporter undersöks olika från fall till fall. Vi kan inte svara direkt på varje enskild rapport, men vi tar bort innehåll som kan anses vara olämpligt baserat på vårt eget omdöme.

Senast uppdaterad: 16 Oktober 2018