Rapportera en spellista, bild eller text.

Om du hittar innehåll som skapats eller laddats upp av en annan användare på Spotify (som en spellista, bild eller text) som är stötande eller strider mot upphovsrätten kan du rapportera det via appen.

Obs! Om du vill rapportera ett ärende om musik i Spotify-tjänsten och din immateriella äganderätt (istället för bilder överförda av andra) går du till Rapportera musikintrång.

Varje rapport undersöks olika från fall till fall. Vi kan inte svara direkt på varje enskild rapport men vi tar bort innehåll som kan anses vara olämpligt baserat på vårt egna omdöme.

Vi tar klagomål på innehåll från kunder på högsta allvar. Du bör känna till att ditt Spotify-konto kan stängas ner om du missbrukar rapporteringsprocessen.

Välj en enhet för att läsa mer om hur du skickar in en rapport.

1. Högerklicka på spellistans titel eller artistnamnet.
    Du kan även klicka på Alternativ  till höger om spellistan eller artistprofilen och välja Rapporter.

Du omdirigeras automatiskt till rapporteringsformuläret.

2. Välj det ämne det gäller.
  3. Fyll i hela formuläret och klicka på Skicka.

Du har nu rapporterat innehållet. Tack för hjälpen. Du är grym!

1. I en spellista eller på en artistprofil trycker du på Alternativ  i det övre högra hörnet.
  2. Bläddra nedåt och tryck på Rapportera missbruk
    Du omdirigeras automatiskt till rapporteringsformuläret.
  3. Välj det ämne det gäller.
  4. Fyll i hela formuläret och tryck på Skicka.

Du har nu rapporterat innehållet. Tack för hjälpen. Du är grym!

1. I spellistan eller på artistprofilen trycker du på Alternativ  i det övre högra hörnet.
  2. Bläddra nedåt och tryck på Rapportera missbruk
    Du omdirigeras automatiskt till rapporteringsformuläret.
  3. Välj det ämne det gäller.
  4. Fyll i hela formuläret och tryck på Skicka.

Du har nu rapporterat innehållet. Tack för hjälpen. Du är grym!

1. I en spellista eller på en artistprofil trycker du på Alternativ  i det övre högra hörnet.
  2. Bläddra nedåt och tryck på Rapportera missbruk.

Du omdirigeras automatiskt till rapporteringsformuläret.

3. Välj det ämne det gäller.
  4. Fyll i hela formuläret och tryck på Skicka.

Du har nu rapporterat innehållet. Tack för hjälpen. Du är grym!

Senast uppdaterad 28 Juni, 2018