Premium for Students

Med Premium for Students får du 50 % rabatt på Premium-prenumerationen under ett helt år! Du kan förnya erbjudandet var tolfte månad (upp till tre gånger), så länge du fortfarande är berättigad till det.

Kom igång

Om du för närvarande är inskriven på godkänd högskola eller universitet kan du ansöka om studentrabatten i dag.

Obs! Du kan för närvarande inte betala för studentrabatten med ett Spotify-presentkort och du kan inte utnyttja ytterligare rabatter, som Premium för Family.

Har du redan Premium?

Det är lugnt! Det rabatterade priset gäller automatiskt från och med nästa faktureringsdatum. Du kan kolla statusen för din prenumeration när du vill.

Obs! Om du redan prenumererar på Premium via ett annat företag än Spotify (t.ex. med din internet-/mobilleverantör eller iTunes) måste du avsluta din pågående prenumeration hos det företaget innan du kan registrera dig.

Behöver du hjälp?

Vi använder SheerID för att verifiera din studentstatus. Om de inte kan verifiera den är du tyvärr inte berättigad till studentrabatten just nu.

Kontrollera följande:

• Du har inte utnyttjat rabatten på något annat Spotify-konto. Hitta andra konton.
  • Din skola finns med i förteckningen. Om du inte såg din skola i listan vid registreringen är du inte berättigad just nu. Du kan dock begära att din skola/ditt universitet läggs till i listan här.
  • Du har inte överskridit fyraårsgränsen. Rabatten varar tolv månader i taget, med alternativet att förnya max tre gånger så länge du är berättigad.

Om du fortfarande har problem med att utnyttja rabatten efter att ha kontrollerat allt detta kan du kontakta SheerID.

Nej. Du får bara ha ett konto med studentstatus åt gången och den statusen är aktuell i tolv månader även om du avslutar prenumerationen eller stänger ner kontot.

Om du vill flytta din studentrabatt till ett annat konto måste du vänta tills tolv månader har gått sedan du registrerade dig för rabatten på ditt aktuella konto.

Det kan du! Om du är inskriven på ett universitet som är berättigad till vår studentrabatt kan du utnyttja den även om du är utomlands.

Kontots landsinställningar måste matcha universitetets land och din betalningsmetod måste också ha utfärdats i samma land. För att få hjälp med det här kan du kolla in landsinställningarna.