Spotify Kids

Spotify Kids-appen är en lekplats av ljud för unga lyssnare och är fullpackad med låtar att sjunga med i, soundtracks och spellistor som är skapade bara för dem.

Med Spotify Kids kan ditt barn:

• Lyssna på innehåll de älskar med sitt eget konto.
  • Upptäcka familjevänlig musik som har handplockats av våra experter.
  • Spela upp sina favoritlåtar offline, utan reklam.
  • Välja en avatar och ett färgtema.

Ladda ner den från iOS App Store eller Google Play

Kom igång

Spotify Kids kräver en Premium Family-prenumeration som är en plan för upp till 6 medlemmar som bor tillsammans. Kolla in Premium Family för information om hur du registrerar dig.

Premium Family-planens hanterare måste logga in på Spotify Kids-appen med samma e-postadress och lösenord som används för Spotify-appen.

Brukar du logga in med Facebook?

Det är för närvarande inte möjligt att logga in på Kids-appen med dina Facebook-uppgifter.

Under tiden måste du skapa ett Spotify-lösenord:

1. Gå till sidan för återställning av lösenord
  2. Ange den e-postadress som är registrerad på ditt Facebook-konto.
  3. Fortsätt genom stegen för att skapa ett lösenord för kontot.
    Tips: Om återställning av lösenordet inte fungerar kan du få hjälp här.

Du kan sedan logga in på Spotify Kids-appen med din Facebook-e-postadress och lösenordet du skapade. Du kan fortfarande logga in med Facebook på andra platser som vanligt.

Kids-konton kan skapas av hanteraren av en Premium Family-plan. Varje Kids-konto tar upp en plats i planen (av högst 6).

Första gången du öppnar Spotify Kids uppmanas du att skapa ett Kids-konto.

Du kan när som helst skapa fler Kids-konton i Spotify Kids-appen genom att följa dessa steg:

1. Tryck på avataren längst upp till vänster.
  2. Tryck på Föräldrainställningar.
  3. Ange PIN-koden för Spotify Kids-appen.
  4. Tryck på Lägg till ett Kids-konto under KIDS-KONTON.

Under registreringen kan du välja om ditt barn ska se innehåll för yngre barn eller innehåll för äldre barn. Du kan ändra dessa inställningar när som helst från Föräldrainställningar.

Hantera Kids-kontoinställningar

I Föräldrainställningar i Spotify Kids-appen kan en Premium Family-planhanterare göra följande:

• Ändra varje barns namn och födelsedatum.
  • Välja vilken typ av innehåll som passar bäst för varje barn.
  • Lägga till och radera Kids-konton.

För att komma till Föräldrainställningar måste du ange PIN-koden för Spotify Kids-appen. Du skapar PIN-koden första gången du loggar in på Spotify Kids.

Så här ändrar du din PIN-kod:

1. Tryck på barnets avatar längst upp till vänster.
  2. Tryck på Föräldrainställningar.
  3. Tryck på Har du glömt din PIN-kod?
  4. Fortsätt genom flödet för att logga in på appen igen och ställa in en ny PIN-kod.

Family-planhanteraren kan bestämma vad ett barn lyssnar på i Spotify Kids-appen:

1. Tryck på barnets avatar längst upp till vänster.
  2. Tryck på Föräldrainställningar.
  3. Ange PIN-koden för Spotify Kids-appen.
  4. Tryck på REDIGERA bredvid kontot du vill redigera och sedan på ÄNDRA.
  5. Du kan välja mellan:
    • Innehåll för äldre barn: Låtar och spellistor, inklusive vissa populära låtar, som är lämpliga för barn i alla åldrar.
    • Innehåll för yngre barn: Låtar att sjunga med i och soundtracks som våra redaktörer har valt ut för yngre lyssnare.
  1. Tryck på barnets avatar längst upp till vänster i Kids-appen.
  2. Tryck på Föräldrainställningar.
  3. Ange PIN-koden för Spotify Kids-appen.
  4. Tryck på REDIGERA bredvid det konto du vill radera.
  5. Tryck på TA BORT.

Du kan även radera Kids-konton och ta bort andra medlemmars konton från Premium Family-sidan.

Vi tar barnens integritet på största allvar. Namn och ålder som du anger för varje Spotify Kids-konto krypteras helt.

Det finns mer information i våra villkor.

Senast uppdaterad: 31 Mars 2020