Spotify Kids

Spotify Kids-appen är en lekplats av ljud för unga lyssnare och är fullpackad med låtar att sjunga med i, soundtracks och spellistor som är skapade bara för dem.

Med Spotify Kids kan ditt barn:

• Lyssna på innehåll de älskar med sitt eget konto.
  • Upptäcka familjevänlig musik som har handplockats av våra experter.
  • Spela upp sina favoritlåtar offline och utan reklam.
  • Välja en avatar och ett färgtema.

Ladda ner den från iOS App Store eller Google Play

Kom igång

Spotify Kids kräver en Premium Family-prenumeration som är en plan för upp till 6 medlemmar som bor tillsammans. Kolla in Premium Family för information om hur du registrerar dig.

Premium Family-planens hanterare måste logga in på Spotify Kids-appen med samma e-postadress och lösenord som används för Spotify-appen.

Brukar du logga in med Facebook?

Det kan inte logga in på Kids-appen med dina Facebook-uppgifter. Men du kan logga in med en länk som skickats till din e-postadress:

1. Tryck på LOGGA IN UTAN LÖSENORD.
  2. Ange den e-postadress som är registrerad på ditt Facebook-konto.
  3. Öppna e-postmeddelandet på den enhet du vill logga in på.
  4. Klicka på knappen i e-postmeddelandet för att logga in på Kids-appen.

Kids-konton kan skapas av Premium Family-planhanteraren. Varje Kids-konto tar upp en plats i planen (av högst 6).

Första gången du öppnar Spotify Kids uppmanas du att skapa ett Kids-konto.

Du kan när som helst skapa fler Kids-konton i Spotify Kids-appen genom att följa dessa steg:

1. Tryck på avataren längst upp till vänster.
  2. Tryck på Vuxna .
  3. Ange PIN-koden för Spotify Kids-appen.
  4. Tryck på Lägg till ett Kids-konto under KIDS-KONTON.

Du kan välja om du vill att de ska höra innehåll för yngre eller äldre barn och sedan ändra dessa inställningar när som helst.

Hantera Kids-kontoinställningar

I Vuxna  i Spotify Kids-appen kan en Premium Family-planhanterare göra följande:

• Ändra varje barns namn och födelsedatum.
  • Blockera innehåll från att spelas upp.
  • Välja vilken typ av innehåll som passar bäst för varje barn.
  • Lägga till och radera Kids-konton.

För att komma till Vuxna  måste du ange PIN-koden för Spotify Kids-appen. Du skapar PIN-koden första gången du loggar in på Spotify Kids.

Så här ändrar du din PIN-kod:

1. Tryck på barnets avatar längst upp till vänster.
  2. Tryck på Vuxna .
  3. Tryck på Har du glömt din PIN-kod?
  4. Fortsätt genom flödet för att logga in på appen igen och ställa in en ny PIN-kod.

Family-planhanteraren kan redigera varje barns innehållsinställningar för att blockera innehåll eller ändra ljudtyp som ett barn hör:

1. Tryck på barnets avatar längst upp till vänster.
  2. Tryck på Vuxna .
  3. Ange PIN-koden för Spotify Kids-appen.
  4. Tryck på REDIGERA bredvid det konto du vill redigera.
    • För att blockera innehåll går du till Lyssningshistorik och trycker på  bredvid det du vill blockera.
    • För att ändra ljudtypen som barnet lyssnar på klickar du på ÄNDRA och väljer mellan Audio för äldre barn eller Audio för yngre barn .
  1. Tryck på barnets avatar längst upp till vänster i Kids-appen.
  2. Tryck på Vuxna .
  3. Ange PIN-koden för Spotify Kids-appen.
  4. Tryck på REDIGERA bredvid det konto du vill radera.
  5. Tryck på TA BORT.

Du kan även radera Kids-konton och ta bort andra medlemmars konton från Premium Family-sidan.

Vi tar barnens integritet på största allvar. Namn och ålder som du anger för varje Spotify Kids-konto krypteras helt.

Det finns mer information i våra villkor.

Senast uppdaterad: 24 Juli 2020