Spotify Kids

Spotify Kids-appen är en lekplats av ljud för unga lyssnare och är fullpackad med låtar att sjunga med i, soundtracks och spellistor som är skapade bara för dem.

Med Spotify Kids kan ditt barn:

• Lyssna på innehåll de älskar med sitt eget konto.
  • Upptäcka familjevänlig musik som har handplockats av våra experter.
  • Spela upp sina favoritlåtar offline, utan reklam.
  • Välja en avatar och ett färgtema.

Obs! Ladda ned den från iOS App Store eller Google Play

Kom igång

Spotify Kids kräver en Premium Family-prenumeration, en plan för upp till 6 medlemmar som bor tillsammans. Kolla in Premium Family för information om hur du registrerar dig.

Premium Family-planens hanterare måste logga in på Spotify Kids-appen med samma e-postadress och lösenord som används för Spotify-appen.

Brukar du logga in med Facebook?

Det är för närvarande inte möjligt att logga in på Kids-appen med dina Facebook-uppgifter.

Under tiden måste du skapa ett Spotify-lösenord:

1. Gå till sidan för återställning av lösenord
  2. Ange den e-postadress som är registrerad på ditt Facebook-konto.
  3. Fortsätt genom stegen för att skapa ett lösenord för kontot.
    Tips: Om återställning av lösenordet inte fungerar kan du få hjälp här.

Du kan sedan logga in på Spotify Kids-appen med din Facebook-e-postadress och lösenordet du skapade. Du kan fortfarande logga in med Facebook på andra platser som vanligt.

Barnkonton kan skapas av hanteraren av en Premium Family-plan. Varje barnkonto tar upp en plats i planen (av högst 6).

Första gången du öppnar Spotify Kids uppmanas du att skapa ett barnkonto.

Du kan när som helst skapa fler barnkonton i Spotify Kids-appen genom att följa dessa steg:

1. Tryck på avataren längst upp till vänster.
  2. Tryck på Föräldrainställningar.
  3. Ange ditt födelseår.
    Obs! Vi lagrar inte dessa data i appen utan använder dem bara för att se till att du är planhanteraren.
  4. Tryck på Lägg till ett barnkonto under BARNKONTON.

Under registreringen kan du välja om ditt barn ska se innehåll för yngre barn eller innehåll för äldre barn. Du kan ändra dessa inställningar när som helst från Föräldrainställningar.

Hantera barnkontoinställningar

I Föräldrainställningar i Spotify Kids-appen kan en Premium Family-planhanterare göra följande:

• Ändra varje barns namn och födelsedatum.
  • Välja vilken typ av innehåll som passar bäst för varje barn.
  • Lägga till och radera barnkonton.

Hanteraren av Premium Family-planen kan bestämma vad ett barn kan lyssna på i Spotify Kids-appen:

1. Tryck på barnets avatar längst upp till vänster.
  2. Tryck på Föräldrainställningar.
  3. Ange ditt födelseår.
    Obs! Vi lagrar inte dessa data i appen utan använder dem bara för att se till att du är planhanteraren.
  4. Tryck på REDIGERA bredvid kontot du vill redigera och sedan på ÄNDRA.
  5. Du kan välja mellan:
    • Innehåll för äldre barn: Låtar och spellistor, inklusive vissa populära låtar, som är lämpliga för barn i alla åldrar.
    • Innehåll för yngre barn: Låtar att sjunga med i och soundtracks som våra redaktörer har valt ut för yngre lyssnare.

Barnkonton kan raderas i Spotify Kids-appen av hanteraren av Premium Family-planen med dessa steg:

1. Tryck på barnets avatar längst upp till vänster.
  2. Tryck på Föräldrainställningar.
  3. Ange ditt födelseår.
    Obs! Vi lagrar inte dessa data i appen utan använder dem bara för att se till att du är planhanteraren.
  4. Tryck på REDIGERA bredvid det konto du vill radera.
  5. Tryck på RADERA.

Du kan även radera barnkonton och ta bort andra medlemmars konton från Premium Family-sidan.

Vi tar barnens integritet på största allvar. Namn och ålder som du anger för varje Spotify Kids-konto krypteras helt.

Det finns mer information i våra regler och villkor.

Senast uppdaterad: 17 Januari 2020