Premium for Family

Med Premium for Family kan du och upp till fem andra familjemedlemmar njuta av följande på era respektive Premium-konton. Allt till ett rabatterat pris.

Obs! Kampanjerbjudanden och icke-återkommande betalningsalternativ som presentkort kan inte användas för Premium for Family.

Om du startar en Premium for Family-plan blir du ägare för planen och ansvarig för:

• Planens månadsbetalning.
  • Bjuda in eller ta bort medlemmar i planen.

Gå till sidan för Premium for Family för att registrera dig!

Obs! Om du prenumererar på Spotify Premium via ett annat företag (t.ex. din bredbands-/mobilleverantör eller iTunes) måste du avsluta prenumerationen hos dem för att uppgradera till Premium for Family.

Obs! Enbart planens ägare (den person som påbörjade prenumerationen) kan hantera planen.

Bjud in en medlem

1. Gå till kontosidan
  2. Klicka på Premium for Family i menyn till vänster.
  3. Klicka på SKICKA INBJUDAN.
  4. Ange mejladressen till den person du vill bjuda in och klicka på SKICKA INBJUDAN. Ett bekräftelsemejl skickas när en ny medlem har lagts till.

Obs! Ägaren och samtliga medlemmar av en Premium for Family-plan måste bo på samma adress.

Ta bort en medlem

1. Gå till kontosidan
  2. Klicka på Premium for Family i menyn till vänster.
  3. Välj vilken medlem du vill ta bort. Klicka på TA BORT.

Tips: Du får totalt sex Premium-konton till ett enda lågt pris, så vi rekommenderar att du fyller alla platser så att du får så mycket som möjligt för pengarna!

Ändra ägare

Den nuvarande ägaren måste först avsluta Premium for Family-planen innan det går att ändra ägare. När den återstående Premium-tiden är slut och alla konton återgår till Free kan den nya ägaren prenumerera igen. Den personen ansvarar sedan för månadsbetalningen för planen och för att bjuda in och ta bort medlemmar i planen.

Medlemmar i en Premium for Family-plan kan göra följande:

• Utnyttja alla fördelar med en Premium-prenumeration utan kostnad.
  • Behålla all sparad musik och alla sparade spellistor och följare om de redan har ett konto.

Gå med i en Premium for Family-plan

För att gå med i en befintlig Premium for Family-plan måste du bli inbjuden av planens ägare (personen som påbörjade prenumerationen).

Så här accepterar du en inbjudan:

1. Öppna länken du fått och klicka på ACCEPTERA INBJUDAN
  2. Du omdirigeras till en ny webbläsare som innehåller en förifylld token. Klicka på LÖS IN

Obs! Om du redan prenumererar på Spotify Premium via din bredbandsleverantör eller en annan tjänst (t.ex. iTunes) måste du avsluta prenumerationen hos dem för att gå med i Premium for Family.

Vanliga frågor

Vem som helst kan starta eller gå med i en Premium for Family-plan så länge som följande gäller för alla i planen:

• De bor på samma adress.
  • De uppfyller kraven för minimiålder och alla andra krav i våra regler och villkor.

Obs! Du kan bara byta från en Family-plan till en annan var 12:e månad.

Vad gäller om jag redan har ett konto?

Du kan starta eller gå med i en Premium for Family-plan med ett befintligt konto. Samtliga av dina kontouppgifter är kvar, inklusive sparad musik, spellistor och följare.

Om du redan prenumererar på Premium när du godkänner en inbjudan görs alla efterföljande betalningar från planägarens konto.

Obs! Om du prenumererar på Premium via ett annat företag (t.ex. din mobil-/bredbandsleverantör eller iTunes) måste du avsluta prenumerationen hos dem innan du startar eller går med i en Family-plan

Nej, tyvärr. Du kan inte få ytterligare rabatter för en Premium for Family-plan.

Japp! Samtliga av dina kontouppgifter är kvar, inklusive sparad musik, spellistor och följare. Alla familjemedlemmar får behålla sina egna konton där de kan spela upp och spara sin egen musik.

Endast ägaren av Premium for Family-planen debiteras. Det månadsvisa faktureringsdatumet blir omkring samma datum då du startade prenumerationen. Vi debiterar aldrig de andra medlemmarna.

Om du uppgraderar din vanliga Premium-prenumeration till Premium for Family blir nästa betalningsdatum antagligen några dagar tidigare än förut. Det beror på skillnaden i pris mellan Premium for Family och det vanliga Premium-konto du hade förut. Du kan hålla reda på allt detta på prenumerationssidan

Obs! Ägaren debiteras den fullständiga Premium for Family-avgiften, oavsett antal medlemmar.

Det går inte att ändra den registrerade adressen för en befintlig Premium for Family-plan.

Om du flyttar eller skriver in fel uppgifter måste du skapa ett nytt konto (se till att du loggar ut överallt och avbryter planen i ditt gamla konto först) och prenumerera på Premium for Family på det kontot.

Avsluta en Premium for Family-plan

Om du är ägaren av en Premium for Family-plan kan du när som helst avsluta den. Samtliga medlemmar av din Premium for Family-plan (inklusive du) återgår till Free-tjänsten vid slutet av pågående faktureringsperiod.

Obs!Du kan välja att nedgradera till ett vanligt standardkonto med Premium på din prenumerationssida, vilket innebär att alla medlemmar, utom du, övergår till Free. Du debiteras sedan standardavgiften för Premium vid nästa faktureringsdatum.

Lämna en Premium for Family-plan

Om du är medlem i en Premium for Family-plan och vill lämna den ber du planens ägaren att ta bort dig.

Obs! Du kan bara byta från en Premium for Family-plan till en annan var 12:e månad. Om du uppnått årsgränsen kan du inte byta till en annan Premium for Family-plan just nu.

Alla medlemmar av en Premium for Family-plan måste bo på samma fysiska adress.

Om vi inte kan verifiera medlemmarna i en Premium for Family-plan tas de bort från planen.

Om det händer kan du återställa dina Premium-funktioner genom att uppgradera till en enskild Premium-prenumeration. Kolla in våra andra testversioner och erbjudanden