Hey! Looks like you're offline. We've made sure you can still read some of our articles!

Jag använde min paketprenumeration på fel Headspace-konto!

Oroa dig inte! Mejla bara help@headspace.com och be dem att ta bort länken till Spotify-kontot från fel Headspace-konto.

När du har fått en bekräftelse på att det är gjort loggar du in på rätt Headspace-konto

Sedan klickar du på FORTSÄTT MED PREMIUM och loggar in på ditt Spotify-konto (du måste ge Headspace behörigheter). Klart!