Återbetalningspolicy

Tänk bara på att vi inte kan återbetala följande:

• Presentkort köpta i en butik. Det är bäst att lämna tillbaka dem till butiken.
  • Premium‑betalningar som görs via en partner, till exempel iTunes. Du kan kontakta dem för att begära en återbetalning (du hittar deras kontaktuppgifter på din kontosida, under Din plan).

Om du inte vill ha Premium längre kan du när som helst avsluta prenumerationen och utnyttja den tid du betalat för. Du fortsätter med Premium till nästa betalning.

Därefter övergår ditt konto till Free.

Det finns mer information i våra villkor.