Varför har jag debiterats?

En debitering från Spotify betyder att en betalning har utförts i samband med ett köp av en av våra Premium-betalprodukter eller ett presentkort.

Kolla med din familj och dina vänner för att se till att det inte är någon du känner som har prenumererat med dina uppgifter. Om du tror att dina uppgifter har använts obehörigt kan du kontakta oss, så undersöker vi det.

Om du inte har ett konto och behöver kontakta oss om en betalning ser du till att göra följande:

• Välj Premium som din prenumerationstyp.
  • Välj Okänt som ditt användarnamn.
  • Ange den e-postadress du vill bli kontaktad på.

Kolla först in statusen för din prenumeration:

1. Logga in på din kontosida.
    Har du glömt dina inloggningsuppgifter?Ta reda på hur du loggar in.
  2. Klicka på Prenumeration i menyn till vänster.
  • Om din prenumeration visas som Premium har den inte avslutats. Följ dessa steg för att avsluta.
    Obs! Om du registrerade dig för en testversion fortsätter Premium-prenumerationen automatiskt till det vanliga priset efter att testversionen upphört. Du kan dock avsluta prenumerationen när som helst.
  • Om din prenumeration visas som Free debiteras inte kontot. Hitta andra konton du kanske har prenumererat med.
  • Om din prenumeration visar att du har Premium via ett annat företag (t.ex. din internet-/mobilleverantör eller iTunes) behöver du kontakta det företaget direkt för att avsluta prenumerationen.

Om du registrerade dig för en testversion fortsätter Premium-prenumerationen automatiskt efter att din testversion upphört och du debiteras det vanliga månadspriset. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Kolla in våra villkor för mer information.

Senast uppdaterad: 15 Oktober 2018