Debiterats för en gratis testperiod

Kontrollera betalningsstatusen i ditt kontoutdrag. Om den visas som väntande eller bearbetas är det bara en tillfällig auktorisationsavgift som gjorts av din betalningsleverantör. Du kommer snart få tillbaka pengarna.

Om betalningen inte är väntande eller under bearbetning betyder det att du inte är berättigad till testversionen eller att testversionen har avslutats.

Du är inte berättigad till gratis testversioner om:

• Du redan har haft en testversion
  • Du har köpt Premium tidigare
  • Du har varit medlem i Premium Family eller Premium Duo

Din plan förnyas automatiskt i slutet av testperioden om du inte avbryter den.

Du kan kontrollera dina kvitton och informationen om din plan och betalningar på kontosidan.