Varför betalar jag mer?

Om du registrerade dig för en testperiod fortsätter Premium-prenumerationen automatiskt efter att testperioden upphört och du debiteras det vanliga månadspriset. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Kolla in våra användarvillkor för mer information.

Vi debiterar dig bara en gång i månaden för varje Premium-konto du har. Om du lägger märke till fler än en månadsbetalning till Spotify är det troligt att du har fler än ett konto som prenumererar på Premium.

Leta efter konton som du kanske har prenumererat med.

Obs! Om du uppgraderar från Premium till Premium for Family flyttas ditt betalningsdatum sannolikt fram för att återspegla prisskillnaden. Kolla in våra användarvillkor för mer information.

Att betala för Spotify via Apple (iTunes) är dyrare än att betala direkt via Spotify.com.

Mer information finns i Betala för Spotify via Apple

Våra studentrabatter löper ut efter ett år, men du kan tillämpa rabatten på nytt om du fortfarande är student. Annars övergår din prenumeration automatiskt till standardpriset per månad.

Kolla in våra användarvillkor för mer information.

Prenumerationspriset kan variera beroende på din plats.  Om du flyttar kanske du märker en förändring av prenumerationspriset.

Våra avgifter kan ändras på grund av regionala skatter, inflation eller skattehöjningar. Vi kontaktar dig troligtvis via den e-postadress som är registrerad på ditt konto eller meddelar dig i appen om det behövs.

Senast uppdaterad: 25 Oktober 2018