Varför fungerar inte min Premium-prenumeration?

Om du betalar för Premium men inte kan använda Premium-funktionerna (lyssna utan reklam, ladda ned musik för att lyssna offline osv.) kan du testa följande:

• Logga ut från kontot och in igen

Ibland krävs detta för att tvinga fram en synkronisering mellan din enhet och vårt kontosystem

• Kontrollera status på din prenumeration

Gå till din prenumerationssida och kontrollera att din Premium-prenumeration fortfarande är aktiv.

• Kontrollera din betalningsstatus

Om den visas som väntande på ditt bankutdrag kanske den inte har genomförts. Du hittar mer information i felsökning vid betalning.

En väntande betalning är en del av bankens eller kreditkortutgivarens auktoriseringsprocess. Då du skickar en betalning placerar de en tillfällig auktorisering på beloppet. Om transaktionen inte kan genomföras debiteras inga pengar från ditt konto och betalningen försvinner inom kort. Hur lång tid det tar kan variera beroende på banken eller kreditkortsutgivaren. Kontakta banken eller kreditkortsutgivaren direkt om du vill veta mer.

• Kontrollera att din Premium-prenumeration inte finns på ett annat konto

Du kanske har loggat in på fel konto. Det är möjligt att skapa flera Spotify-konton, vart och ett med sina egna inloggningsuppgifter, sparad musik och prenumeration.

Kontrollera om du har några andra konton

Fungerar det fortfarande inte?

Kontrollera @SpotifyStatus för att se om det finns några fel på tjänsten.

• Om du har Premium for Family ser du till att ägaren inte har tagit bort dig från planen.

• Om du prenumererar på Spotify Premium via ett annat företag (t.ex. din bredbands-/mobilleverantör eller iTunes) måste du kontrollera med det företaget om prenumerationen fortfarande är aktiv.

Senast uppdaterad 21 Maj, 2018