Hey! Looks like you're offline. We've made sure you can still read some of our articles!

Ändra betalningsinformation

Funderar du över pengar? Du har full kontroll över dina Spotify-betalningar och kan uppdatera dem när som helst. 

  1. Logga in på kontosidan
  2. Välj Prenumeration i menyn till vänster. 
  3. Under Betalningsinformation klickar du på UPPDATERA.
  4. Välj betalningssätt längst upp och fyll i uppgifterna. 
  5. Klicka på ÄNDRA BETALNINGSINFORMATION för att bekräfta.

Klart! Ändringarna börjar gälla vid nästa betalning.

Obs! Om du började prenumerera på Spotify genom tredje part (till exempel iTunes eller din mobiloperatör) behöver du kontakta dem för att ändra dina uppgifter.