Avslutat, men debiteras fortfarande

Om du får en debitering från Spotify efter att du avslutat din prenumeration följer du de här stegen:

1. Logga in på kontosidan
  2. Klicka på Prenumeration i menyn till vänster.
  • Om prenumerationssidan visar att du använder Spotify Free debiteras inte kontot. Eventuella debiteringar sker troligtvis för ett annat konto med Premium. Kontrollera om du har andra konton
  • Om prenumerationssidan visar att du har Spotify Premium försöker du avsluta din prenumeration igen och försäkrar dig om att du når den sista bekräftelseskärmen i processen.
  • Om prenumerationssidan visar att du har Premium via ett partnerföretag (t.ex. din bredbands-/mobilleverantör eller iTunes) kanske du måste kontakta det företaget för att avsluta prenumerationen.
Senast uppdaterad: 12 Mars 2018