Kommer inte ihåg inloggningsuppgifterna

Använd lösenordsåterställning om du inte minns ditt lösenord.

Om du inte minns din e‑postadress eller ditt användarnamn går du till lösenordsåterställningen och provar med olika e‑postadresser som du äger. När du anger en e‑postadress som är registrerad hos Spotify får du ett meddelande om att ett e‑postmeddelande med lösenordsåterställning har skickats.

Obs! Du kan registrera dig på några olika sätt, t.ex. med e‑post, telefonnummer, Facebook, Apple eller Google. Försök logga in med dessa för att hitta ditt konto.

Återställa lösenordet